Microsoft vypustil aktualizáciu pre Windows 10 Mobile Insider program

Microsoft v posledných dňoch pracuje na plné obrátky, dôkazom toho je aktualizácia pre ne-insiderov ako aj nový Build 14364 pre členov programu Windows Insider Fast Ring – Windows 10 Mobile. Nižšie vám prinášame zoznam noviniek, na ktoré sa môžu tešiť členovia programu Windows Insider.

Windows 10 Mobile aktualizácia – Build 14364 prináša

  • Vizuálnej aktualizácie sa dočkala natívna aplikácia Nastavenia, kde došlo k viacerým zmenám ako je napríklad úrpava medzier medzi jednotlivými zložkami, ale to nie je samozrejme všetko. Microsoft ďalej popracoval aj na oprave ukazovateľa načítavania.
  • Microsoft ďalej opravil problém, kedy sa nezobrazovali logá vybraných aplikácií v notifikačnej lište napriek tomu, že boli viditeľné v Centre Akcií.
  • Opravili sa dočkala aj živá dlaždica budíka, kedy dochádzalo k zobrazeniu aktívneho alarmu, hoci už bol neaktuálny.
  • Ďalej, Microsoft popracoval aj na odstránení problému, kedy Cortana vyžadovala „zbytočné“ odomknutie telefónu pri čítaní správ cez Bluetooth.
  • Microsoft tak isto zapracoval na prehliadači Microsoft Edge, ktorý v niektorých prípadoch padol pri skrolovaní vybraných internetových stránok.
  • Opravy sa dočkal aj problém, ktorý pri vypnutí Bluetooth reproduktora prestavil nastavenie zvonenia na režim vybrácie.

Zoznam známych chýb vám prinesieme už čoskoro.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Zdroj: Microsoft blog

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre