SpravodajstvoWindowsWindows 10 Mobile

Microsoft vypustil ďalší build pre Windows 10 a Windows 10 Mobile

Microsoft len pred niekoľkými dňami vypustil build ako pre Slow Ring tak aj pre Fast Ring, v oboch prípadoch pre PC a pre mobilnú verziu. Avšak dlho sa „neohrial“ v našich zariadeniach, Microsoft totiž dnes vypustil ďalší kumulatívny update z vetvy Redstone, Build 14332 pre používatEľov Fast Ringu. Zatiaľ však čo minulý update bol plný noviniek, tak táto aktualizácia ich až také množstvo neobsahuje, ale aj tu nájdeme drobné vylepšenie a novinky. Poďme sa teraz pozrieť na to najdôležitejšie v ňom nájdeme.

Windows 10 Build 14332

Bash a Príkazový riadok: v predchádzajúcom  builde ste mohli mať problémy s sieťami bežiacimi na Bash pod Unbuntu vo Windowse, kedy bol problém získať prístup k internetu. Napríklad v podobe nepripojenia sa k serverov pri sťahovaní aplikácií a podobne. Táto verzia opravuje tieto problémy bez toho aby ste museli ručne editovať reslov.conf súbor, ktorým sa dali opraviť chyby spojené s pripojeným na internet, resp. k vybraným serverom.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Cortana vyhľadáva po novom aj v Office 365: Aktualizáciou prešla aj hlasová asistentka Cortana, ktorá po novom dokáže vyhľadávať obsah v Office 365, v e-mailoch, v kontaktoch, v kalendári a samozrejme aj v aplikácii OneDrive for Business a v Sharepointe.

Lepšia výdrž batérie: Microsoft tak isto popracoval aj na výdrži batérie, kde zakomponoval technológiu, ktorá dokáže vypnúť viacero vybraných úloh na pozadí, ktoré počas Standby módu ponechávali PC pripojení k internetu čím ho nechali „pracovať“ na vybraných úlohách.

Kompletný zoznam opráv a chýb, ktoré nájdeme v tomto builde vám prinesieme už čoskoro.

Zdroj: neowin.net

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close