SamsungSpravodajstvo

Samsung Galaxy S11 príde s bohatou fotografickou výbavou. Veľké zmeny zasiahnu aj „lacnejší“ Galaxy S11e

V budúcom roku údajne uvidíme smartfóny s modernými 108 Mpx snímačmi fotoaparátu, ktoré budú doplnené o niekoľko ďalších špeciálnych snímačov.

Juhokórejská technologická spoločnosť Samsung plánuje v budúcom roku zásadne vylepšiť fotografickú výbavu svojich vlajkových smartfónov. V budúcom roku údajne uvidíme vlajkové smartfóny s modernými 108 Mpx snímačmi fotoaparátu, ktoré budú doplnené o niekoľko ďalších špeciálnych snímačov. O plánoch spoločnosti informoval zahraničný portál Bloomberg.

Samsung plánuje prekonať svojho najväčšieho konkurenta

Pripravovaný smartfón Galaxy S11 bude podľa všetkého vybavený moderným 108 Mpx snímačom zadného fotoaparátu, ktorému bude asistovať hneď niekoľko ďalších snímačov, ktoré budú v radoch smartfónov Galaxy S novinkou. Novinkou bude napríklad snímač s objektívom s 5-násobným optickým priblížením, ako aj ToF snímač, ktorý je momentálne jedine v smartfóne Note 10+ (od Samsungu). Očakávať môžme aj klasický ultraširoký objektív. S podobnými špecifikáciami by mal údajne prísť aj v poradí druhý skladací smartfón z výrobne Samsungu – Galaxy Fold 2, ktorý bude špecifický najmä iným spôsobom ohýbania.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Prví budúcoroční vlajkonosiči spoločnosti Samsung budú podľa všetkého doháňať svojich konkurentov od spoločnosti Apple. Z pohľadu špecifikácií to však vyzerá pre Samsung o niečo lepšie a je dosť možné, že Apple bude mať pred sebou naozaj ťažký kus práce, aby neskôr v budúcom roku dokázal konkurenciu z Južnej Kórey prekonať.

Ďalší mohykán na trhu s 5G zariadenami

Veľkou novinkou v rámci lacnejšieho Galaxy S11e bude aj podpora 5G technológie, ako aj podpora rýchleho 25W nabíjania, ktorým budú disponovať aj ďalšie smartfón zo série Galaxy S11. Táto novinka bola nedávno odhalená na stránkach čínskej 3C certifikácie, kde sa jasne opisujú spomínané špecifikácie pripravovaného „lacnejšieho“ Galaxy S11e. Odhalené informácie sa ako prvé objavili na fóre Indiashoops.com.

galaxy s11 e
Zdroj: Indiashoops

Všetky doteraz známe informácie o pripravovaných smartfónoch zo série Galaxy S11 nájdeš na našom webe.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close