ANDROIDAPLIKÁCIE A HRYSpravodajstvo

Pozrite si 7 najlepších novoobjavených aplikácií pre Váš Android smartfón, na ktoré sme narazili v posledných dňoch. Poznáte niektorú z nich?

Pozrite si výber najlepších Android aplikácií z obchodu Google Play pre Váš smartfón, na ktoré sme narazili v priebehu začiatku decembra.

Naposledy sme Vám priniesli 7 najlepšie hodnotených aplikácií v slovenskej verzii obchodu Google Play, dnes, sme si pre Vás, ako začiatkom každého mesiaca, pripravili zoznam najlepších aplikácií pre Android smartfóny, na ktoré sme narazili v priebehu posledných dní.

Najlepšie Android aplikácie decembra 2019

1Gallery – šikovný prehliadač fotografií a videí

1Gallery je šikovnou aplikáciou s minimalistickým dizajnom. Vo svojej podstate ponúka bežné funkcie, od prehliadania fotografií až po prehliadanie videí.  Odhliadnuc od skvelého rozhrania, aplikácia avšak ponúka aj dodatočnú funkciu, ktorú vstavané aplikácie vo väčšine prípadoch nemajú – možnosť vytvorenia súkromných galérií, ktoré viete dokonca schovať pred zrakom zvedavcov.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Najlepsie aplikacie pre Android_december_2019_1Gallery
Zdroj: Vosveteit.sk
1Gallery: Fotogalerie & Tresor
1Gallery: Fotogalerie & Tresor

Transno

Ďalšia aplikácia, ktorá vyčnieva nad ostatnými je Transno. Jedná sa o jednoduchý poznámkovač, ktorý ponúka dodatočné funkcionality. Napríklad, možnosť vyexportovania Vašich poznámok do rôznych formátov  (napr. ako obrázok). Ďalej,  ponúka aj možnosti ich zdieľania s ďalšími osobami, minimalistický dizajn.  možnosť vytvárania rozvrhov, vytvorenie To-do listov (zoznamy úloh) a podobne.

najlepsie aplikacie pre android_december_Transno
Zdroj: Vosveteit.sk

BatteryGuru

BatteryGuru je ďalšou aplikáciou, ktorá vyčnieva nad konkurenciou. Disponuje podrobným prehľadom o stave Vašej batérie, vrátane informácií o jej životnom cykle. Okrem toho ponúka aj viacero módov úspory energie, upozornenia na prehratie smartfónu či zlé zaobchádzanie v spojitosti s batériou, ako aj viacero tipov, ako predĺžiť životnosť batérie. PS: ešte dobrou alternatívnou aplikáciou je Accu​Battery.

najlepsie aplikacie v google play_december_2019_batteryGuru
Zdroj: Vosveteit.sk
1Gallery: Fotogalerie & Tresor
1Gallery: Fotogalerie & Tresor

Lock Me Out

Neviete sa odtrhnúť od smartfónu? Tak potom by ste mali vyskúšať aplikáciu Lock Me Out, v ktorej si viete nastaviť napríklad čas, ktorý môžete tráviť v aplikáciách. Keď ho prekročíte, tak Vám ich jednoducho zablokuje. Aplikácia zároveň ponúka aj ďalšie funkcie, ako je napríklad nastavovanie rozvrhu kedy sa môžete a nemôžete hrať so zariadením, štatistiky o používaní smartfónu, notifikácie o aktuálnom využívaní telefónu a ďalšie. Tých funkcií je skutočne neúrekom, treba ich len skúsiť.

najlepsie aplikacie pre android_december 2019_Lock me Out
Zdroj: Vosveteit.sk
Lock Me Out - App/Site Blocker
Lock Me Out - App/Site Blocker
Developer: TEQTIC
Price: Free

PicsKit

PicsKit je ďalšou aplikáciou, ktorá vyčnieva nad ostatnými. Jedná sa o inteligentný editor fotografií, ktorý obsahuje viacero automatických nástrojov. Napríklad automatické odstraňovanie pozadia, filter, ktorý Vás premení na „umelecké dielo“, automatické vystrihovanie objektov, dvojitú expozíciu a ďalšie. Tieto automatické filtre zároveň môžete následne ešte aj editovať.

najlepsie aplikacie pre android_december_picskit
Zdroj: Vosveteit.sk
PicsKit - Foto-Editor & Design
PicsKit - Foto-Editor & Design
Developer: changpeng
Price: Free

SplitCloud

Ďalšou zaujímavou aplikáciou je SplitCloud. Aplikáciu nebudete  využívať na dennej báze, ale v situáciách kedy budete chcieť, ako vy, tak aj Váš známy, počúvať hudbu z toho istého zariadenia. Aplikácia umožňuje spustenie rôznych skladieb, resp. albumov, do ľavého, ako aj pravého slúchadlá, nezávisle na seba (resp. do 2 reproduktorov).

najlepsie aplikacie pre android_december_splitcloud
Zdroj: Vosveteit.sk
SplitCloud Double Music Player
SplitCloud Double Music Player
Developer: GDApps
Price: Free

Angry Birds AR: Isle of Pigs

Posledným našim tipom je Angry Birds AR: Isle of Pigs. Nejedná sa síce o aplikáciu, ale o hru, ale aj napriek tomu stojí za to. Prináša preslávené prasiatka a vtáky do rozšírenej reality. Vďaka tomu si môžete vo vlastnej obývačke „zastrieľať“ s týmito vtákmi bez obáv, aby ste niečo rozbili.

najslepsie aplikacia_december_angry brids AR
Zdroj: Vosveteit.sk

Narazili ste za posledné dni aj Vy na zaujímavé aplikácie alebo hry? Dajte nám ich nižšie v  komentároch vedieť.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close