Sponzorovaný obsahSpravodajstvoXiaomi

Robotický vysávač Xiaomi Viomi V2 s funkciou mopovania s týmto kupónom kúpiš v skvelej zľave. Doma ho môžeš mať už o pár dní!

Robotický vysávač Xiaomi Viomi V2, ktorý vysáva a zároveň aj mopuje podlahu, momentálne kúpiš v atraktívnej zľave. Okrem toho je dostupný z EÚ skladu.

Píše sa rok 2019 a ty sa stále trápiš s ručným vysávaním? Zabudni na to a zaobstaraj si tohto pomocníka, ktorý je vynikajúcim príkladom technológie z 21. storočia. Pokiaľ máš v domácnosti parkety, či kachličky, zabiješ dve muchy jednou ranou. Tento robotický pomocník totižto po boku vysávania môže pomopovať aj celú domácnosť. 

Xiaomi Viomi V2 nájdeš na Geekbuying.com PS: nezabudni na kupón GKBV2PRO369

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Prečo práve Xiaomi Viomi V2?

xiaomi viomi v2 3
Zdroj: Geekbuying

Pokročilé mapovanie

Model Viomi V2 patrí z hľadiska technológií medzi najnovšie kúsky na trhu. Svedčí o tom aj pokročilá navigačná technológia, ktorá sa spolieha na laserové mapovanie okolia. 

Nezanechá za sebou žiadnu špinu

Vďaka saciemu výkonu až 2150 Pa sa nemusíte obávať toho, že robot za sebou nechá akékoľvek nečistoty. Všetok odpad poputuje priamo do zásobníka s objemom až 600 ml

xiaomi viomi v2 4
Zdroj: Geekbuying

Ovládanie pomocou 1 tlačidla

S nastavovaním či pracným zapínaním sa zaoberať nemusíš. Jediné, čo na zapnutie robota treba, je kliknutie na tlačidlo vysávanie, poprípade kliknúť na príslušné tlačidlo v aplikácii Mi Home. Robot sa po spustení postará o vysatie domácnosti, pričom po naplnení / vybití sa vráti do svojej stanice. 

Mokré čistenie 

Ďalšou skvelou výhodou modelu Viomi V2 je aktívne mokré čistenie, ktoré je taktiež takmer bezúdržbové. Ak zvolíte aj túto možnosť umývania, stačí napustiť 560 ml nádrž na vodu, pričom o všetko ostatné sa postará samotný robot, ktorý už vie, čo má robiť. 

Xiaomi Viomi V2 nájdeš na Geekbuying.com PS: nezabudni na kupón GKBV2PRO369

Robotický vysávač Xiaomi Viomi V2 môžeš aktuálne kúpiť prostredníctvom e-shopu Geekbuying.com, ktorý ho ponúka už za skvelých 335.80  eur. Robot je dodávaný z európskeho skladu a kuriérom bez ďalších poplatkov, takže sa nemusíte obávať žiadnych ďalších poplatkov ako DPH či CLO. Pre zrazenie cenovky treba v košíku použiť zľavový kupón GKBV2PRO369.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close