SpravodajstvoXiaomi

Xiaomi sprístupňuje MIUI 11 už aj pre Redmi Note 8 a Note 8 Pro. Pozrite si zároveň zoznam zariadení, na ktoré ešte očakávame aktualizáciu

Xiaomi sprístupňuje MIUI 11 pre ďalšie zariadenia. Nižšie sme si zároveň pripravili zoznam zariadení, na ktoré by mal update takisto zavítať.

Len pár dní dozadu sme Vám priniesli report, v  rámci ktorého sme poukázali na aktualizovaný zoznam smartfónov od spoločnosti Xiaomi/Redmi, pre ktoré je dostupná aktualizácia s najnovšou nadstavbou MIUI 11. Tento zoznam smartfónov musíme opäť raz aktualizovať.

Nadstavba MIUI 11 je dostupná pre ďalšie zariadenia

Spoločnosť uvoľnila medzičasom aktualizáciu MIUI 11 aj pre ďalšie zariadenia. Konkrétne pre modely smartfónov Redmi Note 8 a Remi Note 8 Pro.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
MIUI 11 Redmi Note 8 Pro
Zdroj: Vosveteit.sk

Aktualizácia, ktorú spoločnosť vypustila, bohužiaľ nepriniesla aj najnovšiu verziu Androidu 10. To by sa však mohlo už čoskoro zmeniť. Na známom serveri GeekBench sa totiž objavila verzia zariadenia Redmi Note 8 Pro s predinštalovaným Androidom 10. Znamená to, že spoločnosť aktuálne finišuje s testovaním najnovšej verzie Androidu na spomínanom smartfónom.

Redmi Note 8 Pro_Android 10
Zdroj: Vosveteit.sk via GeekBench

Na tieto zariadenia ešte môžeme očakávať aktualizáciu s MIUI 11

Nižšie sme si pre Vás pripravili skutočne krátky zoznam zariadení, na ktoré ešte aktualizácia nie je dostupná, ale na základe oficiálne komunikovaných informácií spoločnosťou Xiaomi by mala doraziť.

  • Redmi 6 Pro
  • Redmi 6A
  • Redmi 4
  • Redmi 8
  • Redmi 8A

Ak ste na zozname vyššie nenšasli svoje zariadenia, tak nezúfajte. Spoločnosť Xiaomi medzičasom vydala stanovisko, že nadstavbu bude testovať aj na ďalších zariadeniach. V  prípade ak sa spoločnosť nestretne s problémami, tak prisľúbila aktualizáciu aj pre ne.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close