Ešte stále ste neobdržali novembrovú aktualizáciu Windowsu 10? Takto ju nainštalujete behom niekoľkých minút

Najnovšia aktualizácia Windowsu 10 sa dá stiahnuť už na ktorékoľvek kompatibilné zariadenie

windows 10 novembrova aktualizacia asistent_opt
Zdroj: vlastný

Najnovšia veľká aktualizácia operačného systému Windows 10, ktorá nesie označenie November 2019 Update (build 1909), je už v týchto dňoch dostupná na takmer všetkých moderných zariadeniach. Väčšina používateľov z našich končín hlási dostupnosť aktualizácie, no ak patríte medzi tých, ktorí na aktualizáciu ešte nenarazili, nemusíte sa ničoho obávať. Vďaka tomuto rýchlemu triku si aktualizáciu stiahnete behom niekoľkých minút.

Windows 10 Update Assistant

Novembrová aktualizácia je totižto už od včerajška dostupná aj prostredníctvom Windows 10 Update asistenta, ktorý slúži ako manuálny nástroj pre inštaláciu veľkých aktualizácií aj na zariadeniach, ktoré si aktualizáciu „nevypýtajú“ samé.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
windows 10 novembrova aktualizacia asistent 2_opt
Zdroj: vlastný

Ak aktualizáciu ešte nemáte a chceli by ste okúsiť nové funkcie vo Windowse 10, odporúčame využiť práve aktualizačného asistenta. Čakanie na aktualizáciu sa môže natiahnuť aj na niekoľko ďalších dní, poprípade týždňov, pričom proces aktualizácie pomocou asistenta vám zaberie iba pár minút. Asistenta stačí stiahnuť z tohto odkazu, pričom po jeho stiahnutí ho stačí otvoriť a postupovať podľa krokov. Po vyhľadaní aktualizácie následne prebehne pomerne rýchle stiahnutie a následná inštalácia.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre