Riaditeľ Xiaomi prezrádza, prečo sa nový smartfón bude volať Mi 10 Ultra a nie Mi 10 Pro Plus

Mätúce označenie novej vlajkovej lode má konečne reálne vysvetlenie, ktoré nedávno padlo priamo z úst generálneho riaditeľa

Xiaomi Mi 10 Pro (1)
Zdroj: Youtube (nieantyfan)

Len včera sme vás informovali o tom, že spoločnosť Xiaomi oficiálne potvrdila predstavenie nového vlajkového smartfónu Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition. Ten má byť svetu predstavený už 11. augusta, čiže iba o niekoľko dní. Paradoxom v tomto prípade je, že len pár dní pred oficiálnym predstavením smartfónu bol stále zmätok v tom, pre aké označenie sa nakoniec spoločnosť Xiaomi rozhodla. Všetky nejasnosti však len pred pár hodinami vysvetlil priamo generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi, Lei Jun.

Xiaomi Mi 10 Ultra

Podľa slov samotného generálneho riaditeľa, ktorý sa ku téme vyjadril na sociálnej sieti Twitter, bude nový vlajkový smartfón pre globálny trh vystupovať pod menom Xiaomi Mi 10 Ultra. Smartfón bol doposiaľ označovaný ako Xiaomi Mi 10 Pro Plus, či dokonca Xiaomi Mi 10 Super Large Cup. Len včera však spoločnosť odhalila aj čínsky názov, ktorý nezapadal do žiadneho z doterajších „kľúčov“.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

V poradí štvrtý smartfón zo série Mi 10 bude na čínskom trhu vystupovať pod označeim Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition, čím chce spoločnosť Xiaomi podčiarknúť svoje 10. výročie od založenia. Takéto komplikované označenie by však na globálnom trhu zrejme príliš vody nenamútilo, tak sa značka rozhodla zase-raz pre dvojité označovanie prakticky toho istého smartfónu.

Čo všetko vieme o Xiaomi Mi 10 Ultra?

  • 6,67-palcový AMOLED FullHD+ displej s obnovovacou frekvenciou 120 Hz
  • Procesor Snapdragon 865/865+
  • 12 GB RAM a 512 GB interné úložisko
  • 4 500 mAh dvojčlánková batéria
  • 120 W rýchle káblové nabíjanie a podpora 55 W bezdrôtového nabíjania Qualcomm Quick Charge 5
  • Doposiaľ najväčší zadný fotoaparát so 100-násobným priblížením
  • Doposiaľ najvyššia cena spomedzi všetkých smartfónov od Xiaomi
Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre