Tieto relatívne nové Xiaomi smartfóny nedostanú najnovší Android 11! Je medzi nimi aj Váš?

Najnovší neoficiálny zoznam smartfónov od spoločnosti Xiaomi, ktoré neobdržia nový Android, určite nepoteší viacerých z nás

Xiaomi Android 11
Zdroj: Vosveteit.sk

Aktuálna verzia operačného systému Android 10 už pomaly ale isto mieri na väčšinu podporovaných zariadení z portfólia spoločnosti Xiaomi, respektíve aj jej podznačky Redmi. Nie je však žiadnou novinkou, že na ceste je už aj nový Android 11, ktorý by mal na prvé zariadenia, zrejme iba od spoločnosti Google, doraziť už túto jeseň. Na jar však môžme očakávať veľkú adaptáciu nového Androidu, aj na smartfónoch práve od čínskeho Xiaomi. Dnes však už máme k dispozícii zatiaľ neoficiálny zoznam zariadení od Xiaomi / Redmi, ktoré aktualizáciu zrejme neobdržia a ihneď vás upozorňujeme, že veľkú časť z vás zrejme nepoteší.

Najnovší zoznam talianskeho portálu XiaomiToday.it odhaľuje hneď 8 smartfónov od značiek Xiaomi a Redmi, ktoré neobdržia aktualizáciu na nový Android 11. Väčšinu z vás zrejme nepoteší fakt, že na zozname sa nachádzajú viaceré smartfóny zo série Redmi Note 8 a Redmi Note 7, ktoré patria medzi veľmi populárne aj v našich končinách.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Zoznam smartfónov Xiaomi / Redmi, ktoré zrejme neobdržia aktualizáciu na Android 11

  • Xiaomi Mi CC9e
  • Redmi Note 8 Pro, Redmi Note 8T, Redmi Note 8
  • Redmi Note 7 Pro, Redmi Note 7 / 7S
  • Redmi 8, Redmi 8A Dual, Redmi 8A
  • Xiaomi Mi Mix 3 5G
  • Xiaomi Mi Mix Alpha
xiaomi redmi smartfony ktore nedostanu android 11
Zdroj: XiaomiToday.it

Na úplnom spodku zverejneného zoznamu zariadení, ktoré neobdržia aktualizáciu na nový Android 11 sa nachádzajú hneď 2 zaujímavé poznámky. Prvá poznámka upozorňuje, že smartfóny Mi Mix 3 5G a Mi Mix Alpha sa blížia ku koncu podpory. Druhá poznámka však zrejme nepoteší väčšinu fanúšikov značky Redmi. Smartfóny tejto značky údajne neobdržia viac ako 1 hlavnú systémovú aktualizáciu, čo je možno hodné aj zaplakania. Dúfajme, že Redmi, respektíve Xiaomi časom toto rozhodnutie prehodnotí.

Upozorňujeme, že informácie uvedené vyššie nepochádzajú z oficiálnych zdrojov a nemôžme ich považovať za úplne dôveryhodné.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre