Google Vás nechá prehliadať obchod Play aj z iných krajín, ako je Vaša domovská

Google umožňuje prehliadanie obchodu Play aj z iných krajín, ako je Vaša domovská. Zatiaľ však bez možnosti sťahovania obsahu

Google Play_uvodny obrazok
Zdroj: Vosveteit.sk

Google si pre používateľov obchodu Play v rámci Európskej únie a EEA (European Economic Area) pripravil funkciu, ktorá umožňuje používateľom prehliadať obchod Play aj y iných krajín, ako je ich domáca. Druhým dychom však treba dodať, že (zatiaľ) neumožňovanie sťahovanie hier, aplikácií, či ďalšieho obsahu z iných obchodov, ako je domovská krajina používateľa.

V prípade, ak by ste sa chceli pozrieť do „susedného“ obchodu krajín v rámci EÚ a EEA, tak je potrebné otvoriť si webovú verziu obchodu v mobilnom smartfóne. Nasledne je potrebné  odhlásiť sa z Vášho účtu a zrolovať sa na spodok obchodu. Po tom uvidíte „location“, teda lokalita, kde si budete môcť zvoliť Vami požadovanú krajinu. Na výber je dostupných celkovo 31 krajín vrátane Veľkej Británie.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Používateľ touto cestou môže prehliadať aplikácie, filmy, hudbu, hry a podobne, ktoré sú dostupné v ním zvolenom regióne, pričom uvidí aj informáciu o cene v lokálnej menej.

Via gsmarena.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre