APLIKÁCIE A HRYNávodySpravodajstvo

Vyskúšajte si v ľubovoľnom smartfóne novú Notifikačnú lištu a Centrum kontroly z MIUI 12 nadstavby

Pomocou aplikácie Mi Control Center: Notifications and Quick Actions si môžete v ľubovoľnom smartfóne vyskúšať novú Notifikačné lištu a Centrum kontroly z MIUI 12 nadstavby

Xiaomi v nedávnej minulosti predstavilo novú nadstavbu MIUI 12, ktorá priniesla viacero vylepšení, a to ako po strane funkcií, tak aj po strane vzhľadu rozhrania. V súčasnosti je nová nadstavba (zatiaľ) oficiálne dostupnou len pre hŕstku smartfónov spoločnosti. Nie všetci z nás však majú smartfóny spoločnosti Xiaomi, resp. Redmi. Portál Beebom.com poukazuje na zaujímavú aplikáciu, ktorá sa objavila v obchode Google Play, ktorá ponúka rozhranie Notifikačnej lišty a Centra kontroly  z MIUI 12 nadstavby.

Nainštalujte si rozhranie notifikačnej lišty a centra kontroly z MIUI 12 do Vášho smartfónu

Samotná inštalácia aplikácie v skutku jednoduchou. Stačí ju stiahnuť z obchodu Google Play a udeliť jej potrebné povolenia. Veľká je približne 2,5 megabajtu.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
MIUI 12_rozhranie notifikacnej listy a centra kontroly
Zdroj: Vosveteit.sk

Ako môžete vidieť nižšie, tak aplikácia ponúka vcelku bohaté možnosti prispôsobenia Centra kontroly, ako aj Notifikačnej lišty. Medzi jednotlivými nastaveniami týchto dvoch sekcií sa môžete prekliknúť prostredníctvom ústrednej ponuky menu (pod sekciou „Running“).

MIUI 12_rozhranie notifikacnej listy a centra kontroly_2
Zdroj: Vosveteit.sk

V rámci jednotlivých sekcií si môžete následne prispôsobiť rozhranie notifikačnej lišty, resp. centra kontroly. Nechýba ani možnosť úpravy vzhľadu vrátane farebnosti, či priehľadnosti.

Po tom, ako aplikáciu nainštalujete a aktivujete jej fungovanie, tak pomocou potiahnutia prstov po ľavej časti displeja zhora nadol, vyvoláte notifikačnú lištu. V prípade potiahnutia prstov smerom zhora nadol v pravej časti obrazovky, vyvoláte centrum kontroly.  Aplikácia zároveň umožňuje otočenie týchto dotykových gest, ak by Vám nevyhovovali prednastavené hodnoty ovládania.

Aplikáciu stiahnete z odkazu nižšie prostredníctvom obchodu Google Play.  Dostupná je zadarmo.

Mi Kontrollzentrum
Mi Kontrollzentrum
Developer: ZipoApps
Price: Free

 

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close