Samsung Galaxy Note 20 Ultra sa objavil na prvých reálnych fotografiách. Páči sa Vám?

Nový vlajkonosič od juhokórejského giganta príde s menšími zaoblenými hranami, užšími rámčekmi a omnoho masívnejším zadným fotoaparátom

samsung galaxy note 20 ultra leak
Zdroj: Twitter - Jimmy Is Promo

Predstavenie nového modelového radu Galaxy Note 20 od spoločnosti Samsung sa nezadržateľne blíži, čo spôsobuje stály prísun nových uniknutých informácií, ako aj odhalenie prvých reálnych zariadení, ktoré sú už v týchto momentoch testované v praxi. Najnovšie sa na prvých reálnych fotografiách ocitla samotná vlajková loď Galaxy Note 20 Ultra, ktorá bude reprezentovať najmodernejšie a najlepšie technológie, ktoré spoločnosť Samsung dokáže ponúknuť. Fotografie pochádzajúce od známeho leakera Jimmy Is Promo však naznačujú, že zásadné dizajnové zmeny sa dotkli iba niektorých „partií“ pripravovaného vlajkového zariadenia.

Galaxy Note 20 Ultra sa objavuje na prvých fotografiách

Samotné fotografie zariadenia Galaxy Note 20 Ultra odhaľujú hneď viacero kľúčových aspektov, ktoré môžu byť pri výbere nového smartfónu kľúčové. Za zmienku určite stoja viditeľne zmenšené rámčeky okolo displeja, najmä vo vrchnej časti zariadenia. Určite však spomenieme aj pomerne nenápadný kruhový výrez pre selfie fotoaparát, ktorý je oproti predošlej verzii naozaj minimálny a určite bude majiteľov rušiť omnoho menej.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Pri pohľade na bočné strany zariadenia je jasné, že Samsung stále nechce upustiť od zaoblených hrán, no tie tentokrát nie sú tak výrazné, ako tomu bolo doposiaľ, čo je určite veľké plus. Spodná hrana zariadenia taktiež odhaľuje výmenu pozícií spodného reproduktoru a S Penu.

samsung galaxy note 20 ultra leak 2
Zdroj: Twitter – Jimmy Is Promo

 

Veľkou dizajnovou zmenou taktiež prechádza zadný fotoaparát, ktorý bude vybavený novou periskopickou kamerou, podobne ako pri modeli Galaxy S20 Ultra. Celý segment fotoaparátu je však v prípade smartfónu Galaxy Note 20 Ultra omnoho vystúpenejší, čo sa nemusí pozdávať všetkým zákazníkom. Tento menší „nedostatok“ by však mohol vyriešiť nápaditý obal pre zariadenie, ktorý je už akousi samozrejmosťou.

Všetky doposiaľ známe informácie o smartfónoch z modelového radu Galaxy Note 20, ktorý bude predstavený už v auguste, nájdeš na našom webe.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre