SamsungSpravodajstvo

Samsung údajne pracuje na smartfóne s neuveriteľne veľkou batériou, ktorá by zaručila niekoľkodňovú výdrž

Najnovšie informácie z čínskych certifikácií odhaľujú batériu zatiaľ neznámeho smartfónu, ktorý by sme mohli vidieť už o pár mesiacov

Juhokórejský technologický gigant Samsung by mohol pracovať na novom dostupnom zariadení z modelového radu Galaxy M, ktorý by splnil požiadavky tých najnáročnejších zákazníkov čo sa výdrže batérie týka. Vďaka najnovším čínskym 3C certifikáciám boli totižto odhalené detaily o zaevidovanej batérii s kapacitou na úrovni až 6 800 mAh, pričom práve táto batéria by mohla poháňať zatiaľ neznámy smartfón Galaxy M41, poprípade nový Galaxy M51, informuje zahraničný portál MySmartPrice.

Kódové označenie batérie odhaľuje možné označenie smartfónu

Batérie nesie v čínskej 3C certifikácii označenie EB-BM415ABY, pričom je zaevidovaná s neuveriteľnou kapacitou 6 800 mAh a s podporou 15W rýchleho nabíjania. Pri pohľade na samotné kódové označenie sa však dozvedáme zaujímavé detaily, teda respektíve približné označenie modelu, kde by sa táto batéria mohla v budúcnosti vyskytnúť.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
samsung galaxy m41 bateria
Zdroj: MySmartPrice

Pri porovnaní s batériou zo smartfónu Galaxy M40, ktorá nesie označenie SM-M405F, tak môžme špekulovať o tom, že batériu s kapacitou až 6 800 mAh uvidíme v útrobách smartfónu Galaxy M41. Takéto špekulácie sú však v priamom rozpore s predošlými informáciami z Ázie, ktoré tvrdili, že spoločnosť Samsung sa nedohodla s externým dodávateľom displejov pre tento smartfón a vývoj tohto modelu nakoniec úplne zastavila.

Možnosťou je aj iný model

Poslednou možnosťou, ak sa nakoniec Samsung nebude pokúšať o ďalší model zo série Galaxy M40, je, že batériu, ktorá mala byť pôvodne súčasťou modelu M41, uvidíme v dlho očakávanom modeli Galaxy M51. Ak sa tak nakoniec stane, fanúšikovia spoločnosti Samsung sa môžu tešiť na naozaj kvalitný a najmä dostupný smartfón s bezkonkurenčnou výdržou batérie, ktorá sa bude pohybovať na úrovni niekoľkých dní aktívneho používania.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close