Inteligentné hodinky KOSPET PROBE – vodotesné štýlovky s vynikajúcou výdržou za pár desiatok eur

Pokukávaš po nových inteligentných hodinkách, no tvoj rozpočet je obmedzený? Tento kúsok za pár desiatok eur určite osloví aj náročnejšieho zákazníka

kospet probe
Zdroj: TomTop

Spoločnosť KOSPET je vo svete inteligentných hodiniek pomerne krátko, no vďaka svojim štýlovým a najmä dostupným modelom dokázala na medzinárodnom trhu pomerne výrazne zamútiť vody. Modelové rady tohto výrobcu sú už dnes pomerne veľké, pričom sa nedávno rozšírili o ďalší zaujímavý kúsok, ktorý určite stojí za povšimnutie. Reč je o inteligentných hodinkách KOSPET PROBE, ktoré si určite zamiluje aj o niečo náročnejší zákazník.

KOSPET PROBE

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Inteligentné hodinky KOSPET PROBE

Na prvý pohľad určite zaujmú svojim dizajnom, ktorý je spojením športovej ergonómie a moderných dizajnových trendov, vďaka čomu sú hodinky skvelou voľbou takmer pre kohokoľvek, či už aktívnych športovcov, alebo na bežné nosenie do práce, poprípade na poobedné a víkendové športové aktivity, pri ktorých sa nemusíte nijako obmedzovať, keďže hodinky splňujú certifikáciu IP68.

kospet probe 4
Zdroj: TomTop

Hneď po dizajne si určite povšimnete 1,3-palcový displej s rozlíšením 240 x 240 pixelov, ktoré sa vo svete dostupných inteligentných hodiniek považuje za akýsi „HD štandard“.

Samozrejmosťou je možnosť sledovania spomínaných športových aktivít vďaka športovým režimom, krokomeru, počítadlu kalórií, či sledovanie osobných rekordov.

kospet probe 2
Zdroj: TomTop

Možnosťou je aj neustále sledovanie vášho zdravotného stavu vďaka monitoringu frekvencie srdca, približnému meraniu krvného tlaku, ako aj vďaka spánkovému monitoringu, ktorý sa určite zíde „neskoro zaspávajúcim jedincom“.

Hodinky ponúkajú bezproblémové a jednoduché prepojenie so smartfónom vďaka podpore Bluetooth 4.2, ktoré umožňuje aj prepojenie so staršími Android, či iOS zariadeniami.

kospet probe 3
Zdroj: TomTop

Batéria s kapacitou 250 mAh poskytuje pomerne dobrú výdrž na jedno nabitie, ktorá sa pri bežnom používaní pohybuje na úrovni 15 dní. V standby režime vydržia hodinky až skvelých 60 dní.

KOSPET PROBE

Inteligentné hodinky KOSPET PROBE nájdeš momentálne v ponuke e-shopu TomTop.com za naozaj skvelých 32,44 eur s bezplatnou „Duty free“ dopravou až ku vašim dverám, takže sa nemusíte obávať žiadnych ďalších poplatkov.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre