AnTuTu odhaľuje, že Xiaomi je opäť na koni v segmente smartfónov strednej triedy

Xiaomi je po krátkej prestávke opäť lídrom v segmente smartfónov strednej triedy

Xiaomi logo (1)
Zdroj: flickr.com (Jon Russell) (CC BY-SA 2.0 DEED), úprava Vosveteit.sk

AnTuTu prostredníctvom sociálnej siete Weibo zdieľalo najnovšie dáta hovoriace o výkone jednotlivých  smartfónov naprieč kategóriou najdrahších zariadení a smartfónmi z kategórie strednej triedy.

Ako môžete nižšie vidieť, tak v kategórii najvýkonnejších smartfónov dominuje smartfón OPPO Find X2 Pro, ktorý o pár tisíc bodov prekonal Xiaomi Mi 10 Pro. Obe zariadenie prekonali magickú hranicu 600-tisíc bodov. Štatistiky ďalej odhaľujú, že v rebríčku 10 najvýkonnejších zariadení je celkom „husto“. Rozdiel medzi prvým a posledným zariadením je necelých 20-tisíc bodov. Ostatné priečky obsadili smartfóny v nasledovnom poradí: Find X2, OPPO Ace2, iQOO Neo3, Redmi K30 Pro, Realme X50 Pro player version, iQOO 3, Meizu 17 Pro, a OnePlus 8 Pro.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
AnTuTu_najvykonnejsie smartfony_jun 2020
Zdroj: AnTuTu

Okrem iného všetky zariadenia ako môžete vyššie vidieť, tak sú vybavené procesorom Snapdragon 865.

Xiaomi je opäť na koni

V segmente smartfónov z kategórie strednej triedy sa na pomyselný Olymp po krátkej prestávke opäť vrátila spoločnosti Xiaomi so smartfónom Redmi 10X Pro 5G. Ide o zariadenie, ktoré bolo predstavené koncom mája tohto roka, pričom je poháňané procesorom Dimensity 820 od spoločnosti MediaTek. Zároveň ako môžete vidieť, tak Redmi hoci je na samom vrchole, tak ho stíha zariadenie Reno 3 5G, ktoré zaostáva len o necelé 2-tisícky bodov. Na rozdiel však o od smartfónov z tej najvyššej kategórie, rozdiel medzi prvým a 10. zariadením je vcelku významný, viac ako 50-tisíc bodov. 3. až 10. priečku obsadili smartfóny v nasledovnom poradí: Redmi 10X, Honor 30, nova7 Pro, Huawei Nova7, Honor 30S, Huawei Nova7 SE, a Reno4 Pro.

AnTuTu_najvykonnejsie smartfony v strednej triede_jun 2020
Zdroj: AnTuTu
Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre