Spravodajstvo

Službu Gmail trápia problémy s filtrovaním spamu a reklám. Stretli ste sa s problémom aj Vy?

Jednu z najpoužívanejších e-mailových služieb na svete už niekoľko hodín trápia problémy s filtrovaním nechcenej prichádzajúcej pošty

Používate službu Gmail a v posledných dňoch, poprípade hodinách sa vo vašej prichádzajúcej pošte začali objavovať záhadné reklamy, či upozornenia zo sociálnych sietí? Ak ste na problémy narazili, nemusíte sa ničoho obávať, keďže nie ste jediný, komu začal e-mailový klient, respektíve služba Gmail, štrajkovať.

Gmail hlásil čiastočný výpadok niektorých služieb

Problém prijímania spamu a e-mailov zo sociálnych sietí sme zachytili aj my v redakcii, pričom nás v prvom momente nenapadlo, že ide o chybu zo strany samotného Googlu, respektíve že ide o výpadok niektorých služieb. Pri pohľade na stránku G Suite Status Dashboard nám však hneď bolo jasné, že chyba bola, v niektorých oblastiach ešte možno stále je práve na strane služby Gmail.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Problém je v tomto momente už odstránený

Zobrazovanie a posielanie notifikácií o nechcených správach určite nahnevalo veľkú časť používateľov, keďže reklamné e-maily, spam, či e-maily zo sociálnych sietí prichádzajú do poštovej schránky takmer nepretržite. Aktuálne by mal byť problém s filtrovaním správ definitívne odstránený. Ak sa podobná situácie vyskytne aj v budúcnosti, zbytočne sa situáciou nezaťažujte, keďže pravdepodobne pôjde o opätovný náhodný výpadok podobných služieb.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close