SpravodajstvoXiaomi

Xiaomi oficiálne premenovalo značku Mijia. Nové produkty budú niesť označenie Xiaomi Smart Life

Po boku "veľkého" rebrandingu boli predstavené aj viaceré produkty do domácnosti, zatiaľ však určené iba pre čínsky trh

Čínska spoločnosť Xiaomi počas včerajšieho dňa oficiálne premenovala svoju pod-značku Mijia, pod ktorou už roky vychádzali rôzne technologické doplnky, či domáce spotrebiče za dostupné ceny. Populárna značka bude od dnešného dňa známa už iba ako Xiaomi Smart Life, pričom toto označenie od dnes uvidíme aj na ďalších, nových produktoch.

Premenovanie nebude mať žiadny dopad na produktové línie

Ako informoval zahraničný portál Gizchina.com, premenovanie populárnej značky Mijia nebude mať žiadny dopad na ďalšie smerovanie značky, či prípadne na vybrané produktové línie. Fanúšikovia tejto značky môžu aj naďalej očakávať nové dostupné produkty, či už hovoríme o elektronike, spotrebičoch, či doplnkoch do domácnosti.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Zároveň však spomenieme, že označenie produktov značkou Mijia sa tak čoskoro z e-shopov zrejme nevytratí, keďže ako informovala samotná spoločnosť Xiaomi, niektoré modely a produktové línie budú aj naďalej niesť označenie Mijia a tohto prívlastku sa zrejme zbavia až postupom času, prípadne príchodom novej generácie produktov.

xiaomi mijia bytova pracka
Zdroj: Gizchina

Po boku predstavenia nového názvu Xiaomi Smart Life boli predstavené aj viaceré zaujímavé produkty, ktoré si určite nájdu fanúšikov nie len v domácej Číne, ale aj v ďalších kútoch sveta. Nové produkty ako dvojica rýchlovarných kanvíc, atramentová tlačiareň, malá bytová práčka či nová závesná lampa však momentálne nie sú dostupné na žiadnych zahraničných e-shopoch a tak príliš nemá zmysel spomínať ich bližšie špecifikácie, či čínsku cenovku. V prípade, že sa niektorý z týchto produktov bude dať objednať aj do našich končín, budeme fanúšikov značky Xiaomi určite načas informovať.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close