BezpečnosťSpravodajstvoWindows

Microsoft vybraným používateľom blokuje veľkú aktualizáciu Windowsu 10. Týka sa to aj Vás? Takto to zistíte!

Microsoft Vás upozorní na to, ak by Váš počítač nebol kompatibilným s veľkou aktualizáciou Windows 10 2004

Microsoft len pár dní dozadu začal uvoľňovať veľkú aktualizáciu Windows 10 2004, ktorá prináša niekoľko vylepšení a nových funkcií. Sústredená je však skôr na vylepšenia existujúcich funkcionalít, ako na prinesenie nových.  Kompletný prehľad tých najdôležitejších zmien si môžete pozrieť v tomto článku, ktorý sme Vám nedávno priniesli.

28. mája sme Vám priniesli článok, v ktorom sme Vás upozorňovali na viacero chýb, ktoré táto aktualizácia obsahuje. Hoci ich nebolo extrémne veľa, tak aj napriek niektoré z nich dokážu mnohým používateľom vcelku znepríjemniť fungovanie s počítačom. Vo väčšine prípadov sa problémy dotýkajú nekompatibility ovládačov so systémom. Spoločnosť Microsoft v dôsledku týchto chýb začala dotknutým používateľom ukazovať v Nastaveniach aktualizácií hlášku, ktorá ich informuje o tom, že ich počítač nie je ešte pripravený na aktualizáciu. Upozorňuje na to portál windowslatest.com.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

V spomínanej hláške sa konkrétne píše:

„Aktualizácia systému Windows 10 May 2020 je na ceste. Túto aktualizáciu ponúkame kompatibilným zariadeniam, ale vaše zariadenie na aktualizáciu zatiaľ nie je pripravené. Keď bude zariadenie pripravené, zobrazí sa Vám aktualizácia dostupná na tejto stránke. Momentálne nie je potrebné nič robiť. “

hlaska Windows 10 o nekompatibilita systemu s PC
Zdroj: Windowslatest.com

Hoci zobrazená informácia je vcelku stručná, tak aj napriek tomu je veľmi užitočnou. Dôvodom je, že mnohí používatelia tak predídu prípadným problémom s počítačom.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close