ANDROIDAPLIKÁCIE A HRYSpravodajstvo

5 nových a užitočných aplikácií, ktoré by ste mali poznať

Tieto aplikácie určite neprehliadajte. V porovnaní s konkurenciou vo svojej kategórii sú ďaleko vpredu

Aplikácie sú to, čo robí z našich smartfónov chytré zariadenia. Hoci ich v obchode Google Play nájdeme už takmer 3 milióny, tak aj napriek tomu vyselektovať tie kvalitnejšie je vcelku náročná úloha. A práve preto Vám prinášame v rámci seriálu článkov sústredených na predstavovanie užitočných aplikácií tip na ďalších 5, ktoré by ste nemali prehliadať.

Action Blocks od Google

Prvou aplikáciou, na ktorú by sme radi poukázali je Action Blocks. Ide o aplikáciu, za ktorou stojí spoločnosť Google a vo svojej podstate slúži na automatizáciu úloh. Aplikácia umožňuje automatizovať rôzne úlohy, ako je napríklad zapínanie hudby, navigácie, telefonovanie a podobne. Následne si môžete vytvoriť miniaplikácie a umiestniť ich na ploche, pomocou ktorých viete tieto úlohy vyvolať (pozn. redakcie: v niektorých prípadoch je potrebné pomocou nastavení telefónu udeliť aplikácií povolenia ako môžete vidieť nižšie na 3. obrázku, aby fungovali miniaplikácie na ploche korektne). Okrem iného jednotlivým úlohám môžete nastavovať aj vlastné ikony či iné vizualizácie.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Aktionskarten
Aktionskarten
Developer: Google LLC
Price: Free

Dolby On: Record Audio & Music

Ak z času na čas využívate možnosť nahrávania zvuku alebo videí prostredníctvom Vášho telefónu, tak potom by ste mali poznať aplikáciu Dolby On: Record Audio & Music. Jej komparatívnou výhodou voči konkurencií je, že dokáže potláčať zvuk na pozadí. Výsledná nahrávka následne obsahuje minimum šumu. Rozhranie aplikácie je pritom veľmi jednoduché. V podstate obsahuje možnosť nahrávania, resp. pozastavenia nahrávania a potom prehrávania zachytených zvukov, prípadne videí.

One Shade: Custom Notifications and Quick Settings

Ak Vás omrzel vzhľad Vášho rozhrania notifikačnej lišty, tak potom by ste mali skúsiť aplikáciu One Shade, ktorá umožňuje jej prekopanie. Aplikácia ponúka vskutku bohaté možnosti prispôsobenia, od veľkosti zobrazovaných informácií, cez farbu, až po tvar ikon.

One Shade: Custom Notification
One Shade: Custom Notification
Developer: ZipoApps
Price: Free

Photo Map

Photo Map je ďalšou vskutku zaujímavou aplikáciou, ktorá ponúka galériu s fotografiami, ktorá je roztriedená podľa miesta, kde ste fotografie zhotovili. Ako môžete vidieť nižšie, tak po otvorení aplikácie uvidíte mapu a na nej náhľady fotografií, ktoré ste v danej lokalite robili. Mimochodom, rovnakú funkciu ponúka aj zariadenia Huawei P40 Pro.

Photo Map
Photo Map
Developer: Levion Software
Price: Free

MNML Screen Recorder

MNML Screen Recorder je poslednou aplikáciou, ktorú by sme Vám chceli dať do pozornosti. Aplikácia slúži na nahrávanie obrazu z Vášho smartfónu. Funguje na veľmi jednoduchom princípe, po jej otvorení stlačíte nahrávanie, ktoré bude následne prebiehať pokiaľ ho nezastavíte. Po tom budete mať jednotlivé nahrávky uložené v aplikácii, pričom nechýba možnosť ich zdieľania.

MNML Screen Recorder
MNML Screen Recorder
Developer: Follix Apps
Price: Free

Na aké užitočné aplikácie, ktoré stoja za vyskúšanie ste narazili v posledných dňoch Vy? Dajte nám ich vedieť nižšie v komentároch.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close