Počasie v mobile: Vyskúšajte si túto šikovnú aplikáciu s kopou dát, funkciami a pekným widgetom

Množstvo informácií, jednoduchý a prehľadný dizajn a pekný widget. To všetko ponúka aplikácia Miestne počasie

Pocasie aplikacia
Zdroj: Vosveteit.sk, Pixabay.com (WKIDESIGN)

Nie tak dávno sme Vám priniesli prehľad 10 aplikácií pre počasie, ktoré v nejakom smere vyčnievali nad konkurenciou. Dnes by sme Vám chceli dať do pozornosti jednu z ďalších aplikácií, ktorá stojí za vyskúšanie. Ide konkrétne o aplikáciu Miestne počasie.

Počasie v mobile s kopou funkcií a pekným widgetom

Pri prvom spustení aplikácie sa Vám otvorí základná karta, ktorá umožňuje prispôsobiť si zobrazované informácie. Napríklad skvelou funkciou, ak nechcete mať na úvodnej obrazovke widget, je možnosť zobrazenia počasia v stavovom riadku notifikačnej lište. Ako môžete vidieť nižšie, tak po zrolovaní notifikačnej lišty budete mať k dispozícii riadok s informáciami o aktuálne teplote vrátane informácie o tom či prší, je slnečno, a podobne.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Aplikácia na úvodnej obrazovke ponúka zobrazenie aktuálnej teploty vrátane informácií o tom, kedy Slnko vyšlo a kedy bude zachádzať. Tiež informuje o maximálnej večernej a dennej teplote, rýchlosti vetra a pravdepodobnosti dažďa. Náhľad si môžete pozrieť nižšie. Okrem iného po rozkliknutí widgetu umiestneným pod hlavnou grafikou, je  dostupná aj hodinová predpoveď počasia, v rámci ktorej nájdete informácie  o množstve očakávaných zrážok, ultrafialového indexu, predpokladanú teplotu, smeru vetru a podobne.

Prognózu počasia vrátane hodinovej predpovede si okrem iného môžete pozrieť až 7 dní dopredu. 

Android pocasie_hodinova predpoved na 7 dni dopredu
Zdroj: Vosveteit.sk

Ďalšia zaujímavá funkcia je možnosť zobrazenia radarových snímok, v rámci ktorých si môžete meniť náhľady. Napríklad teplotu, mraky, vlhkosť, tlak a podobne. Aplikácia celkovo ponúka až 8 rôznych náhľadov.

Aplikácia zároveň ponúka aj viacero widgetov, ktoré si môžete umiestniť na úvodnú obrazovku smartfónu. Ich náhľad prehľad si môžete pozrieť nižšie.

Ak Vás aplikácia zaujala, tak ju stiahnete prostredníctvom odkazu nižšie. Dostupná je zadarmo.

Akú aplikáciu na počasie používate Vy? Dajte nám vedieť nižšie v komentároch.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre