APLIKÁCIE A HRYSpravodajstvo

Google Play začal upozorňovať na alternatívne služby ku Chromu a vyhľadávaču Google

Google Play začal návštevníkom obchodu ponúkať alternatívny k svojím službám

Obchod Google Play začal vybraným používateľom vo verzii obchodu 20.1.17 zobrazovať v špeciálnom okne alternatívne služby ku internetovému prehliadaču Chrome a k vyhľadávaču Google.

Ako môžete vidieť nižšie na obrázkoch, tak Google Play nám ponúkol v prípade alternatívnych vyhľadávačov služby DuckDuckGo, Seznam.cz, Yandex a Bing. V prípade alternatívnych internetových prehliadačov ponúkol na výber Microsoft Edge, Firefox, Operu a internetový prehliadač Brave.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Aktuálne nám nie je známa informácia, prečo Google začal týmto spôsobom ponúkať alternatívne služby k svojím službám. Druhým dychom však musíte dodať, že to môže mať súvis so správami z úvodu roka, kedy Google zverejnil výsledky aukcií alternatívnych vyhľadávačov ku Google. Medzi víťazmi v našom regióne boli vyhľadávače DuckDuckGo, Info.com a český Seznam. Zároveň však treba dodať, že používatelia mali mať na výber z alternatívnych služieb v prípade prvého spustenia smartfónu.

V každom prípade, ako sa nám podarí získať viac informácií, tak Vás budeme informovať. Zaevidovali ste ponuku alternatívnych služieb ku Google službám aj Vy? Dajte nám prostredníctvom komentárov nižšie vedieť.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close