SpravodajstvoXiaomi

Xiaomi aktualizovalo funkciu Always on display. Pozrite sa, čo je nového

Spoločnosť Xiaomi v priebehu dnešného dňa aktualizovala v MIUI 11 nadstavbe funkciu Always on display. Prináša niekoľko drobných vylepšení.

Spoločnosť Xiaomi v priebehu dnešného dňa aktualizovala režim Always on display. Ide o funkciu, prostredníctvom ktorej viete zobrazovať informácie na uzamknutej obrazovke zariadenia (funkcia je dostupná len na zariadeniach s typom displeja AMOLED). Napríklad čas, notifikácie, a podobne. Ako môžete čítať nižšie, tak v rámci sekcie „Moja téma“, bolo pridaných viacero často používaných elementov, ďalej bolo pridaných viacero možností úprav pre podpisy a boli pridané nové vizualizácie hodín, ktoré sú menej energeticky náročné. Xiaomi  zároveň optimalizovalo viacero procesov a opravilo niekoľko chýb.

Aktualizia_always on display_Xiaomi
Zdroj: Vosveteit.sk

Prispôsobte si uzamknutú obrazovku

V rámci Nastavení si môžete v sekcii„Moja téma“  aktuálne prispôsobiť obrázok, ktorý chcete zobrazovať na uzamknutej obrazovke vrátane pridania vlastnej fotografie, ako aj miesto, kde sa budú zobrazovať notifikácie (napríklad po obrázkom/nad obrázkom,…).

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

V rámci sekcie „Podpis“ môžete aktuálne meniť farebnosť textu, veľkosť, tučnotu písma, riadkovanie ako aj smer textu. Okrem iného môžete spolu s textom zobrazovať aj notifikácie vrátane času a stavu batérie.

V rámci ďalších nastavení si môžete vybrať z viacerých analógových hodín, digitálnych hodín či ďalších vizualizácií. Vo všetkých prípadoch viete zároveň zobrazovať základné informácie ako v prípadoch vyššie.

V rámci nastavení ambientného podsvietenia by sme Vám radi dali do pozornosti ešte možnosť  zapnutia animácie po prijatí notifikácie. V súčasnosti máte na výber z 3 rôznych animácií a možnosti rozsvietenia obrazovky.

ambientne podsvietenie_animacia
Zdroj: Vosveteit.sk
Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close