Úplne nové chytré hodinky LEMFO LF26 – skvelé pokročilé funkcie za pár desiatok eur

Nový prírastok do portfólia hodiniek spoločnosti LEMFO prichádza s moderným dizajnom a technologickými novinkami

lemfo lf26 uvodny
Zdroj: TomTop

Trh s inteligentnými hodinkami, ktoré naozaj stoja za to, je v dnešnej dobe naozaj presýtený a veľká časť z nás si nevie z obrovskej ponuky vybrať ten správny model. Ak ale pokukávaš po nových inteligentných hodinkách, ktoré by ti poslúžili na športové aktivity, ako aj na bežné denné nosenie, máme pre teba skvelého adepta na kúpu – úplne nové inteligentné hodinky LEMFO LF26, ktoré uzreli svetlo sveta len nedávno. Vďaka aktuálne prebiehajúcej akcii na e-shope TomTop.com ich môžeš získať v skvelom počiatočnom bleskovom výpredaji už za fantastických 36,16 eur s bezplatnou dopravou.

LEMFO LF26

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Inteligentné hodinky LEMFO LF26

lemfo lf26
Zdroj: TomTop

Hodinky LEMFO LF26 sú naozaj skvelým spojením štýlového moderného dizajnu s pokročilými funkciami, ktoré ťa budú udržiavať v skvelej fyzickej kondícii. Nižšie si uvedieme všetky potrebné technické špecifikácie a funkcie, ktorými sú hodinky LEMFO LF26 vybavené.

lemfo lf26 funkcie
Zdroj: TomTop
  • Špičkové spracovanie a kvalita – rám vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a TPU remienok zabezpečujú dlhú trvácnosť a naozaj pohodlné nosenie aj počas športovania.
  • Dotyková IPS 1,3-palcová obrazovka s vysokým rozlíšením až 360 x 360 pixelov.
  • Výdrž 150 mAh batérie na úrovni až 7 dní a to najmä vďaka najnovších technologickým štandardom a pokročilým algoritmom.
  • Široký výber štýlov a tém, ktoré prispôsobujú ciferníky ako aj používateľské prostredie hodiniek.
  • Až 6 športových režimov – starostlivosť o tvoje zdravie a špičková fyzická kondícia sú na prvom mieste.
  • Vodeodolnosť na úrovni IP67 umožňuje bezproblémové vykonávanie akýchkoľvek športových aktivít (30 minút do hĺbky 1 meter).
  • Najmodernejšie bezdrôtové pripojenie Bluetooth 5.0.
  • Veľká ponuka funkcií – monitoring tepu, sledovanie spánku, merač prejdenej vzdialenosti a krokov, približné meranie tlaku a okysličenia krvi, posielanie notifikácií a omnoho viac.
lemfo lf26 aplikacia
Zdroj: TomTop

LEMFO LF26

Inteligentné hodinky LEMFO LF26 si môžeš momentálne uchmatnúť v bleskovom výpredaji na e-shope TomTop.com už za skvelých 36,16 eur s bezplatnou dopravou. Hodinky sú dostupné vo viacerých farebných a technických prevedeniach. Cena modelov sa môže v závislosti od vyhotovenia líšiť.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre