Telekom rozdáva ďalší balíček nekonečných dát! Takto si ho aktivujete behom niekoľkých sekúnd

Zákazníci slovenského Telekomu si v mesiaci apríl opäť "dátovo" prilepšia. Čaká na nich neuveriteľných 1 000 GB

telekom nekonecne data april uvodny
Zdroj: Vosveteit.sk

Spoločnosť Slovak Telekom opäť rozdáva svojim zákazníkom neobmedzený balíček mobilných dát, ktorý si je možné už v týchto momentoch aktivovať prostredníctvom mobilnej aplikácie Telekom. Ak neviete ako na to, nižšie prikladáme krátky návod, podľa ktorého zvládne aktiváciu balíčka aj „počítačový antitalent“.

Nekonečný balíček dát na vás čaká v Telekom aplikácii

  • Otvorte aplikáciu Telekom na Vašom mobilnom zariadení (ak aplikáciu ešte nemáte, stačí si ju stiahnuť z príslušného obchodu a vykonať rýchlu registráciu pomocou vášho mobilného čísla).
  • V aplikácii Telekom kliknite na položku Prehľad a následne kliknite na možnosť „suma nad rámec“ s priľahlou šípkou vpravo.
  • Po otvorení Správy produktov kliknite na tlačidlo pridania balíčkov.
telekom nekonecne data april
Zdroj: Vosveteit.sk
  • Následne zvoľte možnosť pridania Jednorázového dátového balíčka.
  • Zvoľte položku Nekonečné dáta – Bezplatne a kliknite na tlačidlo Kúpiť.
  • Vo vyskakovacom okne kliknite na tlačidlo Potvrdiť.
telekom nekonecne data april 2
Zdroj: Vosveteit.sk

Po vykonaní vyššie uvedených krokov bude na vašom mobilnom čísle aktivovaný Nekonečný balíček dát na mesiac apríl. Treba mať na pamäti, že na tento balíček sa vzťahuje klasická Politika primeraného využívania (FUP), keďže jeho „nekonečno“ končí na hranici 1 000 GB. Takéto množstvo dát však neminie ani celá domácnosť pri naozaj vysokom využívaní mobilnej siete, takže spomalených dát sa určite báť nemusíte.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

„Darček získavajú existujúci aj noví zákazníci s paušálmi ÁNOHappyÁNO biznis a s programom Magenta MobileMT Professional PlusClassic a Bez záväzkov. Platnosť dát je od 1.4.2020 do 30.4.2020 alebo do vyčerpania dát. Nekonečné dáta sa čerpajú ako prvé a neprenášajú sa do ďalšieho mesiaca. Ak balíček dát neminiete, po 30.4. sa automaticky deaktivuje, „ píše na svojich stránkach spoločnosť Slovak Telekom.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre