SpravodajstvoXiaomi

Mi Band 4 a Mi Band 3 dostávajú novú a žiadanú funkciu. Slováci si na jej dostupnosť budú musieť ešte počkať

Xiaomi pre Mi Band 4 a Mi Band 3 vypúšťa dlho žiadanú funkciu. Zatiaľ je dostupná len pre vybrané regióny, medzi ktorými Slovensko (zatiaľ) chýba

Xiaomi uvoľňuje aktualizáciu pre fitness náramky Mi Band 4 a Mi Band 3. Update, ktorý bol zatiaľ uvoľnený len pre indický trh, prináša novú a žiadanú funkciu, ktorú nájdeme v prípade konkurenčných hodiniek  Apple Watch či vybraných modelov chytrých hodiniek od spoločností Huawei a Samsung. Na tému upozorňuje portál gsmarena.com.

Xiaomi konkrétne sprístupnilo funkciu odomykania notebooku bežiaceho s operačným systémom Windows 10. Znamená to, že používatelia budú môcť využívať spárovaný Mi Band náramok s notebookom, resp. počítačom za účelom automatické odomknutie. Ide v skutku o užitočnú funkciu, obzvlášť v prípade ak nedisponujete  čítačkou prstov alebo technológiou rozpoznávanie tváre.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Recenzia Xiaomi Mi Band 4 displej
Zdroj: Vosveteit.sk

Okrem toho spoločnosť vylepšila krokomer, aby sa predišlo náhodnému sčítavaniu  krokov. Dostupnosť aktualizácie pre ďalšie regióny zatiaľ nebola poodhalená. Druhým dychom však treba dodať, že je to len otázka času, kedy bude táto funkcia sprístupnená aj pre ostatné regióny vrátane toho nášho.

Spoločnosť zároveň aktualizovala Mi Fit aplikáciu. Aktuálna verzia aplikácie je 4.0.17.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close