Xiaomi predstavilo viacero gadgetov vrátane novej chytrej televízie Mi TV 4S 65’’

Jednou z najväčších "noviniek" je jednoznačne európska verzia Mi TV 4S 65’’, ktorá bude dostupná už za skvelých 549 eur

xiaomi mi tv 4s 65 palcov europske predstavenie
Zdroj: Mi Blog

Čínsky výrobca dostupnej elektroniky, stále viac a viac populárna spoločnosť Xiaomi, predstavila počas včerajšej exkluzívnej premiéry smartfónov zo série Mi 10 hneď niekoľko zaujímavých gadgetov a elektronických doplnkov do domácnosti, po ktorých fanúšikovia z našich končín „volajú“ už niekoľko mesiacov. Nižšie Vám prinášame menší prehľad nových produktov Xiaomi, ktoré sa začnú v najbližších mesiacoch oficiálne dovážať aj na náš trh. Samozrejme, nechýbajú ani oficiálne cenovky produktov ako aj dátumy ich dostupnosti v Európe.

Mi AIoT Router AX3600

Úplne nový Mi ALoT Router AX3600 predstavuje novú generáciu vysokorýchlostnej bezdrôtovej siete a ide o vôbec prvý router s podporou najnovšieho štandardu Wi-Fi 6. Samotný router disponuje zabudovanou AIoT anténou a Wi-Fi čipom, ktorý umožňuje automatické vyhľadávanie IoT zariadení v bezdrôtovej sieti, ako aj ich následnú rýchlu konfiguráciu a párovanie. Router umožňuje pripojiť až 248 zariadení súčasne, pričom jeho cena stále zostáva na pomerne nízkej úrovni – 119,99 eur. Dostupný by mal byť v dohľadnej dobe.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Mi AIoT Router AC2350

Mi AIlT Router AC2350 je akousi „bežnou domácou“ verziou vyššieho spomínaného modelu AX3600. Dostupnejší model AC2350 totižto prichádza s podporou staršieho, no stále technologicky pokročilého štandardu Wi-Fi 5, pričom umožňuje pripojenie až 128 zariadení súčasne. Bezdrôtová prenosová rýchlosť sa pritom môže vyšplhať až na fantastických 2183 Mbps, čo s naozaj veľkou rezervou postačuje pre väčšinu domácností. Router je zároveň vybavený až siedmimi externými zosilňovačmi signálu, ktoré zabezpečujú skvelé a stabilné pripojenie aj v tých najvzdialenejších kútoch domácnosti. Mi AIoT Router AC2350 bude podobne ako jeho „profesionálnejší“ súrodenec dostupný už čoskoro, no jeho cena bude omnoho priaznivejšia – 49,99 eur.

Mi TV 4S 65“

xiaomi mi tv 4s 65 palcov europske predstavenie
Zdroj: Mi Blog

Televízor Mi TV 4S 65“ sa môže pochváliť skutočne filmovým zážitkom a ponúka najlepšiu kvalitu obrazu vo svojej triede so 4K a HDR10 +, spolu s vynikajúcou kvalitou zvuku prostredníctvom podpory DTS-HD a Dolby Audio. Diváci si pritom môžu vybrať z naozaj širokej škály poskytovateľov obsahu vrátane služieb ako Netflix, YouTube, Prime Video a ďalších. Samozrejmosťou je možnosť sťahovania aplikácií priamo z obchodu Google Play, ako aj využitie funkcií ako Google Assistant, či Chromecast, ktoré sú súčasťou operačného systému Android TV. Xiaomi Mi TV4S 65“ sa bude v našich končinách predávať za skvelých 549 eur. U autorizovaných predajcov by mala byť k zakúpeniu už v júni.

Mi Air Purifier 3H

xiaomi mi air purifier 3h
Zdroj: Mi Blog

Ďalšou novinkou v európskom portfóliu spoločnosti Xiaomi je nová čistička vzduchu Mi Air Purifier 3H, ktorá ponúka výrazne lepší čistiaci výkon a to najmä vďaka vylepšenému CADR (rýchlosť dodávania čistého vzduchu), ktoré je na úrovni 380 m2 čo postačuje na efektívne čistenie vzduchu v miestnostiach s rozlohou až 45 m2. V útrobách čističky sa nachádza už overený HEPA filter, ktorý odstraňuje až 99.97% mikročastíc vo vzduchu. Samozrejmosťou je aj zabudovaný OLED displej na prednej strane čističky, ktorý informuje o aktuálnej kvalite vzduchu v miestnosti, pričom zároveň umožňuje manuálnu zmenu nastavení. Čističku je možné prepojiť aj s aplikáciou Mi Home App, ako aj hlasovými asistentmi Google Assistant a Amazon Alexa. Čistička vzduchu Mi Air Purifier 3H bude na európskom trhu dostupná už čoskoro, pričom si za ňu výrobca vypýta 179,99 eur. 

Mi True Wireless Earphones 2

xiaomi mi true wireless earphones 2
Zdroj: Mi Blog

Poslednou európskou novinkou sú slúchadlá Mi True Wireless Earphones 2 prichádzajúce s prémiovou kvalitou zvuku a to najmä vďaka zosilneným basám a lepšej technológii odhlučnenia okolitého šumu (ENC). Vďaka najmodernejšiemu pripojeniu Bluetooth 5.0 je kvalita prenosu, ako aj jeho rýchlosť, omnoho lepšia, ako v minulosti. Používatelia si taktiež zamilujú aj ich zjednodušené používanie – okamžité párovanie pri vybratí z púzdra, automatickú detekciu polohy slúchadla v uchu, ako aj možnosť zobudiť hlasového asistenta, či prípadne prepnúť pesničku dvojitým klepnutím priamo na slúchadlách. Európska cenovka slúchadiel Mi True Wireless Earphones 2 sa vyšplhala na 79,99 eur. Dostupnosť špecifikovaná nebola.

Dostupnosť a cena produktov sa môže v rôznych európskych regiónoch líšiť. Vyššie uvedené ceny nemusia odzrkadľovať reálne cenovky v našich končinách, keďže ide iba o odporúčané maloobchodné ceny.

Zdroj: blog.mi.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre