Xiaomi prezrádza počet doteraz predaných zariadení Mi 10 Pro. Slušné číslo, čo poviete?

Lei Jun prezrádza, že predaje smartfónu Mi 10 Pro za necelé dva týždne od predstavenia atakujú hranicu 100-tisíc predaných kusov.

Xiaomi Mi 10 Pro
Zdroj: Youtube (808)

Generálny riaditeľ spoločnosti Xiaomi Lei Jun prostredníctvom sociálnej siete Weibo prezradil počet predaných zariadení Mi 10 Pro. Ide o aktuálne najvybavenejší a najvýkonnejší smartfón  z kuchyne čínskeho výrobcu, ktorý bol predstavený približne 2 týždne dozadu. Okrem toho, ide zároveň aj o vôbec najdrahší smartfón od Xiaomi s výnimkou zariadenia Mi Alpha.

Ako môžete nižšie čítať v uverejnenom statuse, tak predaje zariadenia sú blízko k hranici 100-tisíc predaných kusov. Musíme však podotknúť, že ide len o Pro verziu zariadenia. Inými slovami, v počte predaných zariadení nie sú zarátané predaje modelu Mi 10.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Xiaomi Mi 10 Pro_predaje prekrocili hranicu 100 predanych zariadeni
Via Gizmochina.com

Mi 10 Pro v najvyššej konfigurácii s 12GB RAM/512 GB úložného priestoru aktuálne stojí 5999 yuanov, čo je po prepočte približne 779€. Dôležité je zároveň povedať, že ide o cenu pre čínsky región. V súčasnosti smartfón v našich končinách ešte nie je dostupný a možno predpokladať, že cena zariadenia v našom regióne bude sprevádzaná s „európskou“ prirážkou, ktorá primárne spočíva v dovozných nákladoch. V prípade „najslabšieho modelu“ z produktovej rady Mi 10 Pro, cena začína na úrovni približne 530€.

Len pre pripomenutie, smartfón dosiahol v rámci rebríčku DXOMARK najvyššie hodnotenie, aké bolo doteraz udelené. Konkrétne získal 124 bodov, vďaka čomu ovládol rebríček najlepších dostupných fotomobilov na trhu.

Via Gizmochina.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre