Sponzorovaný obsahSpravodajstvoXiaomi

Špičkové slúchadlá Xiaomi QCY T5 s bezkonkurenčnou výdržou batérie sú opäť dostupné v akcii, ktorej neodoláš

"Jesenný" vlajkonosič značky QCY ponúka tie najmodernejšie technológie, ktoré budeš hľadať u konkurencie naozaj ťažko

Pokukávaš po nových bezdrôtových slúchadlách, ktoré by ti spríjemnili každodenné cestovanie, poprípade by ťa „hecovali“ počas tvojich športových aktivít? Ak nie si fanúšikom drahej elektroniky, no radšej siahneš po kvalite za rozumné peniaze, určite ťa aktuálny cenový trhák zaujme. Bezdrôtové slúchadlá Xiaomi QCY T5 totižto ponúkajú tie najmodernejšie technológie, ako aj skvelú výdrž batérie, ktorú by si u konkurencie hľadal naozaj ťažko. Ešte lepšou správou je, že momentálne ich môžeš mať už za skvelých 21,22 eur s bezplatnou dopravou až ku tvojim dverám. 

Slúchadlá Xiaomi QCY T5 za super cenu nájdeš na Geekbuying.com PS: nezabudni na zľavový kupón 4HSIVKEC 

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Najväčšie prednosti slúchadiel QCY T5

Slúchadlá QCY T5 využívajú najmodernejší bezdrôtový štandard Bluetooth 5.0, ktorý zabezpečuje nie len okamžitý rýchly prenos informácií medzi tvojimi slúchadlami a zariadením, ale aj oveľa lepšiu výdrž batérie v porovnaní s predošlými modelmi. 

QCY T5 Bluetooth 5.0_2
Zdroj: Geekbuying

Ergonomický dizajn slúchadiel si bude pochvaľovať naozaj ktorýkoľvek majiteľ týchto slúchadiel. Vďaka váhe iba 4,3 gramov a skvelému dizajnu sú slúchadlá nie len vhodné na bežné nosenie, ale zároveň ich môžete používať aj počas športových aktivít a to bez akýchkoľvek obáv, že by vám slúchadlá vypadli z ucha. Samozrejmosťou je aj certifikácia na úrovni IPX5, takže sa nemusíte obávať prípadného potu, či ošpliechania vodou.

xiaomi qcy t5 2_opt
Zdroj: Geekbuying

Prípadných záujemcov určite poteší prítomnosť pokročilej technológie aktívneho odhľučňovania okolia CVC 6, ktorá výrazne pomáha počas telefónnych hovorov v hlučných priestoroch. 

QCY T5 Bluetooth 5.0
Zdroj: Geekbuying

Najväčšou prednosťou slúchadiel je ale bezpochyby naozaj nadpriemerná výdrž batérie – až 5 hodín na jedno nabitie slúchadiel. Vďaka nabíjaciemu boxu s kapacitou 380 mAh však môžete slúchadlá nabiť ešte 4 až 5 krát, čím môžete predĺžiť ich celkovú výdrž na naozaj skvelých 25 hodín

xiaomi qcy t5 1_opt
Zdroj: Geekbuying

Slúchadlá QCY T5 momentálne nájdeš v najlepšej ponuke na e-shope Geekbuying.com, ktorý ich po použití zľavového kupónu 4HSIVKEC ponúka za skvelých 21,22 eur s bezplatnou dopravou. Za zmienku určite stojí aj fakt, že v našich končinách tieto slúchadlá nezoženieš za menej ako 50 eur. 

Slúchadlá Xiaomi QCY T5 za super cenu nájdeš na Geekbuying.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close