SpravodajstvoXiaomi

Xiaomi prezrádza, aký procesor nájdeme v zariadení Redmi K30 Pro

Smartfón Redmi K30 Pro bude poháňaný procesorom Qualcomm Snapdragon 865. Predstavený má byť v priebehu budúceho mesiaca.

Pár dní dozadu generálny riaditeľ spoločnosti Redmi vyvrátil kolujúce fámy týkajúce sa výkonu očakávaného smartfónu Redmi K30 Pro. Internetom sa totiž šírili správy, ktoré hovorili o tom, že zariadenie bude výkonnejšie ako Mi 10 Pro. Lu Weibing prezradil, že tieto šíriace sa správy nie sú pravdivými.

Smartfón Redmi K30 Pro má byť predstavený v priebehu budúceho mesiaca a podľa najnovších správ vieme, že bude poháňaný aktuálne najvýkonnejším procesorom od spoločnosti Qualcomm, konkrétne procesorom Snapdragon 865 s podporou 5G technológie. Na tému upozorňuje portál gsmarena.com.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Redmi K30 Pro procesor Snapdragon 865
Via gsmarena.com

Spoločnosť Xiaomi zatiaľ oficiálne neprezradila žiadne ďalšie informácie ohľadne zariadenia. Očakáva sa však batéria s kapacitou 4 700mAh s podporou rýchleho nabíjania do 33W. Okrem toho, zariadenia by sa malo vrátiť k vysúvacej kamere z teľa zariadenia, ako to bolo v prípade smartfónu Redmi K20.

Redmi K30 Pro_render
Via Gizmochina.com

V prípade kamery môžeme očakávať výbavu v podobe 4 hlavných snímačov. Hlavná kamera by mala disponovať rozlíšením 64-megapixelov a malo by ísť o snímač Sony IMX686.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Zobraziť komentáre
Close
Close