SpravodajstvoXiaomi

Poco prezrádza oficiálny dátum predstavenia smartfónu POCO X2. Je tu čo nevidieť!

Spoločnosť Poco oficiálne prezrádza, že smartfónov Poco F2 bude oficiálne predstavený už o pár dní. Konkrétne 4. februára.

O novej generácii smartfónu Poco sa hovorí uz bez mála takmer 1 rok. V priebehu druhej polovice januára toto roku konečne prišli prvé oficiálne správy, ktoré prezradili, že spoločnosť skutočne pracuje na novej generácii smártfónu, a že bude predstavený ešte v prvom kvartáli 2020. Prezradil to samotný generálny riaditeľ spoločnosti Poco India exkluzívne v rozhovore pre portál gadgets.ndtv.com. Okrem toho sa vyjadroval aj smerom ku  konkurenčným značkám konzorcia, pod ktoré patria. Myslí si o nich, že dokážu popri nich prežiť, a že nie len Xiaomi a Redmi sú konkurenciou, ale aj oni budú  pre nich silnou konkurenčnou značkou.

Ďalej rozprával aj o zámeroch spoločnosti v spojitosti s dostupnosťou zariadenia na globálnom trhu. Tu sa priznáme, že jeho slová nás čiastočne vystrašili. Dôvodom je, že podľa jeho vyjadrení interne ešte nepadlo rozhodnutie, že zariadenie bude dostupné aj na globálnom trhu. V súčasnosti je pre nich najdôležitejším regiónom India (pozn. redakcie: India je po Číne aktuálne 2. najväčším trhom so smartfónmi) a ostatné regióny sveta budú zvažovať. Konkrétne povedal:

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

„To je niečo, čo vyhodnocujeme. V pravý čas Vás budeme informovať.“ ďalej dodal: „Jedno, o čom veľmi jasne hovoríme, je to, že trh so smartfónmi v Indii je práve teraz veľmi dôležitý,“ uviedol Manmohan. „Odo mňa ako generálneho riaditeľa spoločnosti Poco India sa na to budem naďalej zameriavať. Nateraz plány spoločnosti Poco o pôsobení na celom svete sú niečo, o čom premýšľame – môže to nejaký čas trvať, kým vyhodnotíme situáciu a dôjdeme k záverom.“

Spoločnosť Poco dnes v skorých ranných hodinách nášho času publikovala status na sociálnej sieti Twitter, v ktorom prezrádza, že smartfón Poco X2 bude predstavený 4. februára. Pozrieť si ho môžete nižšie.

Okrem toho, po kliknutí na odkaz v statuse, spoločnosť naznačuje, že zariadenie bude disponovať displejom s vyššou zobrazovacou frekvenciou ako je 60Hz (pozn. redakcie: dnešný štandard pri väčšine smartfónov, vrátane vlajkových lodí je 60Hz). Spoločnosť zároveň prezrádza, že zariadenie bude poháňané  procesorom od spoločnosti Snapdragon, konkrétny model však nespomína. Zároveň dodáva, že zariadenie bude vybavené vodným chladením.!

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close