HuaweiSpravodajstvo

Huawei posúva konferenciu HDC.Cloud 2020 na neskôr. Dôvodom je nebezpečný koronavírus

Huawei v dôsledku koronavírusu posúva vývojársku konferenciu HDC.Cloud 2020 na koniec marca. Pôvodne sa mala konať už o 2 týždne.

Koronavírus je smrteľné ochorenie, ktoré má v súčasnosti na svedomí približne 40 mŕtvych ľudí a 2 000 nakazených. Zároveň sú milióny obyvateľov odstrihnutých od okolitého sveta, sú totiž v karanténe. Na túto situáciu musela reagovať aj spoločnosť Huawei, ktorá mala pôvodne v pláne v priebehu 11. až 12. februára zorganizovať konferenciu HDC.Cloud 2020 v meste Shenzen. V dôsledku šírenia koronavírusu však túto konferenciu oficiálne presúva na koniec marca.

27. až 28. marec

Konferencie ako sme v úvode spomínali bola posunutá na koniec Marca. Spoločnosť o tom informovala prostredníctvom oficiálne stránky plánovanej udalosti.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

„Prikladáme veľký význam zdraviu a bezpečnosti všetkých hostí, ktorí mali v pláne zúčastniť sa konferencie Huawei Developer 2020 (Cloud). Na základe súčasnej situácie v oblasti prevencie a kontroly prepuknutia koronavírusu sa konferencia Huawei Developer 2020 (Cloud), pôvodne naplánovaná na 11. až 12. februára v Shenzhene, odloží na 27. až 28. marca 2020…“

HDC.Cloud je každoročná konferencia konaná spoločnosťou Huawei, ktorá je primárne určená pre globálnych vývojárov v oblasti IKT. Konferencia slúži ako spôsob vybudovania globálnej platformy na výmenu nápadov a vyskúšanie nových vecí.

Via Gizmochina.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Zobraziť komentáre
Close
Close