ANDROIDSamsungSpravodajstvo

Aktualizácia Android 10 pre smartfóny Samsung Galaxy S9 a S9+ bola opäť odložená na neskôr

Samsung opäť mení plány na poslednú chvíľu. Nepoteší najmä majiteľov už "starších" vlajkových smartfónov

Operačný systém Android 10 považujeme už niekoľko mesiacov za najnovšiu verziu Androidu, ktorá je postupom času dostupná na všetkých výkonnejších zariadeniach. Dostupnosť aktualizácie sa však medzi jednotlivými výrobcami značne odlišuje, keďže takmer každý z nich vyvíja aj vlastnú nadstavbu, založenú na najnovšom Androide. Medzi dlhoročných „slimákov“ už tradične patrí juhokórejská spoločnosť Samsung, ktorá sa v minulých rokoch viackrát počas distribúcie „zasekla“ a nie je tomu inak ani v tomto roku.

Majiteľov smartfónov Galaxy S9 a S9+ nepotešíme

Spoločnosť Samsung už dlhú dobu ponúka v aplikácii Samsung Members harmonogram distribúcie najnovších aktualizácií na rozličných smartfónoch. Zoznam, ktorý zverejnil nemecký portál AllAboutSamsung, však v mesiaci január neobsahuje aj novších vlajkonosičov od Samsungu – smartfóny Galaxy S9 a S9+. Majitelia týchto zariadení sa už dlhé mesiace tešili na aktualizáciu, no tá je podľa najnovších informácií odložená až na marec.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Zoznam smartfónov, ktoré obdržia veľkú systémovú aktualizáciu s Androidom 10

samsung galaxy s9 odlozenie androidu 10
Zdroj: AllAboutSamsung

Dostupnosť aktualizácie bola odložená aj na ďalších zariadeniach, spomenieme určite populárny Galaxy A50, či tablet Galaxy Tab Active Pro. Prečo nakoniec Samsung zvolil odloženie aktualizácie známe nie je, no ako sme už spomenuli vyššie, nie je to po prvýkrát, čo sa majitelia smartfónov Samsung ocitli v takejto situácii.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close