SpravodajstvoXiaomi

Poco F2 skutočne príde. Generálny riaditeľ Poco India prezrádza bližší termín jeho predstavenia

Manmohan Chandola, generálny riaditeľ spoločnosti Poco India prezradil, že nová generácia smartfónov Poco bude predstavená v 1. kvartáli 2020.

Spoločnosť Poco, ktorá pôsobila od svojho vzniku pod krídlami spoločnosti Xiaomi, oficiálne potvrdila, že sa môžeme tešiť na uvedenie novej generácie smartfónu Poco, ktorá bude predstavená už čoskoro. Prezradil to Manmohan Chandolu, generálny riaditeľ spoločnosti Poco India pre portál gadgets.ndtv.com.

V rámci rozhovoru Manmohan Chandolu povedal, že fyzické oddelenie Poco od Xiaomi nebude mať zásadný dopad na filozofiu spoločnosti, ktorá spočíva v atraktívnom pomere cena : výkon. Okrem toho sa vyjadril aj ku konkurenčnej značke smartfónov Redmi, ktorá takisto patrí pod konzorcium Xiaomi.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

„Myslím si, že Mi a Redmi majú na trhu svoje vlastné postavenie – v skutočnosti veľmi silné postavenie na trhu,“ povedal Manmonhan, ktorý ďalej dodal: „Poco sa však dokázalo odlíšiť a prežilo aj posledný jeden a pol roka.“

Ďalej reagoval aj na samotnú materskú firmu Xiaomi, ktorá tak isto je jedným z dominantných hráčov na trhu. Vo svojej podstate však povedal, že na konci dňa budú z toho ťažiť používatelia.

„Či už nám bude Xiaomi konkurovať, hádam, áno,“ povedal Manmohan a ďalej doplnil: „Samozrejme, bude to súťaž a Xiaomi bude tiež čeliť horúčavám Poco, však?“ Ale na konci dňa, ak zákazníci vyhrávajú, tak to je to hlavné.“

V rámci rozhovoru sa ďalej vyjadroval aj k nadstavbe MIUI, ktorá bude súčasťou smartfónov Poco aj naďalej. Okrem toho spomínal ešte stratégiu spoločnosti smerom ku globálnemu trhu, ktorá je aktuálne nejasnou.

„To je niečo, čo vyhodnocujeme. V pravý čas Vás budeme informovať.“ ďalej dodal: „Jedno, o čom veľmi jasne hovoríme, je to, že trh so smartfónmi v Indii je práve teraz veľmi dôležitý,“ uviedol Manmohan. „Odo mňa ako generálneho riaditeľa spoločnosti Poco India sa na to budem naďalej zameriavať. Nateraz plány spoločnosti Poco o pôsobení na celom svete sú niečo, o čom premýšľame – môže to nejaký čas trvať, kým vyhodnotíme situáciu a dôjdeme k záverom.“

Prejdime teraz ku samotnému predstaveniu smartfónu. Hoci Manmohan Chandolu neprezradil presný dátum, ale aspoň odkryl časové rozpätie, kedy môžeme očakávať predstavenie zariadenia. Povedal, že bude predstavený v priebehu tohto kvartálu roka. Znamená to, že od predstavenia novej generácie Poco F2 nás delia dni, prípadne týždne. Zároveň dodal, že tak ako v prípade prvej generácie, tak aj v tomto bude prioritou spoločnosti ponúknuť zákazníkom atraktívnu hodnotu za ich peniaze.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close