Inteligentnú osobnú váhu Koogeek Smart Scale s možnosťou pripojenia ku smartfónu aktuálne kúpiš za skvelú cenu

Bezproblémové prepojenie so smartfónom a zapamätanie si až 16 používateľov robí z váhy Koogeek Smart Scale jasného favorita na kúpu

koogeek smart scale uvodny
Zdroj: TomTop

Osobné inteligentné váhy nie sú úplne novinkou vo svete technológií, no aj keď ide o pomerne málo spomínanú kategóriu inteligentných zariadení, výrobcovia neustále prichádzajú s novými technológiami a funkciami, ktoré zo spomínaných váh robia naozaj komplexné zariadenia na monitoring nášho zdravia. Jednou z takýchto komplexných inteligentných váh, ktorá zvládne oveľa viac ako iba odváženie človeka, je aj váha Koogeek Smart Scale, ináč označovaná aj ako Koogeek S1 Scale. A prečo ju vlastne spomíname? Túto váhu totižto aktuálne kúpiš už za 39,99 eur na e-shope TomTop.com, čo je naozaj bezkonkurenčná cena.

Inteligentná váha Koogeek Smart Health

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Nenápadný dizajn a skvelá nosnosť

Na začiatok musíme určite vyzdvihnúť pomerne nenápadný dizajn samotnej váhy, ktorej povrch je vyrobený z lešteného tvrdeného skla. Váha je vďaka tomuto prvku vhodná do naozaj akéhokoľvek prostredia, no zároveň zabezpečuje vysokú nosnosť váhy, ktorá je na úrovni až 150 kg.

koogeek smart scale utroby
Zdroj: TomTop

Dokonalé spracovanie informácií o vašom tele

Inteligentná váha Koogeek Smart Scale je vybavená až štvoricou nezávislých senzorov, ktoré počas váženia zmapujú celé vaše telo. Behom niekoľkých sekúnd dokážu senzory odsledovať telesný tuk, svalovú hmotu, kostnú hmotu, viscerálny tuk, či objem vody v tele. Vďaka všetkým zozbieraným údajom vám váha následne poskytne komplexné indexy ako index telesnej hmotnosti (BMI) a bazálny metabolizmus (BMR), ktoré môžu pomôcť pri lepšom nastavení diéty, či cvičenia.

Zapamätá si až 16 rôznych používateľov

Váha Koogeek Smart Scale je populárna aj vďaka automatickému rozpoznávaniu osôb, pričom si dokáže zapamätať až 16 rôznych používateľov. Svoje výsledky si následne nájde každý používateľ priamo vo svojom smartfóne, keďže váha podporuje pripojenie pomocou Bluetooth alebo Wi-Fi. Do smartfónu s iOS, či Androidom, si stačí jednoducho stiahnuť aplikáciu Koogeek.

koogeek smart scale aplikacia
Zdroj: TomTop

Inteligentná váha Koogeek Smart Health

Inteligentnú váhu Koogeek Smart Scale aktuálne kúpiš na e-shope TomTop.com za bezkonkurenčných 39,99 eur s bezplatnou dopravou. 

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre