ANDROIDSpravodajstvoXiaomi

Xiaomi začalo s aktívnym uvoľňovaním Androidu 10 pre Mi 9T, Mi 8 Pro a Mi 8 zariadenia aj v našom regióne

Xiaomi začína s aktívnym uvoľňovaním Androidu 10 pre Mi 9T, Mi 8 Pro a Mi 8 aj v regióne Česka a Slovenska. Viacerí z Vás nám hlásite dostupnosť.

Približne 10 dní dozadu sme Vám priniesli aktualizovaný zoznam smartfónov, pre ktoré je dostupná aktualizácia s najnovšou verziou Androidu 10. Medzi novo pridanými zariadeniami boli viaceré zariadenia, vrátane telefónom Xiaomi Mi 9T, Mi A2 či Mi 8. Zatiaľ čo aktualizáciu zaevidovali viacerí používatelia smartfónu Mi A2, tak v prípade ostatných nás bolo ako šafranu.

Začínate hlásiť dostupnosť vo zvýšenej miere

V priebehu posledných dvoch dní nám viacerí z Vás začali aktívne hlásiť prostredníctvom našich Facebook stránok dostupnosť aktualizácie pre zariadenia Mi 9T, vrátane smartfónu Mi 8 Pro Mi 8 (pozn. redakcie: v prípade zariadenia Mi 8 nám ohlásila dostupnosť len pár používateľov. Bohužiaľ ku screenshotom sme sa nedostali a na našich redakčných zariadeniach aktualizáciu zatiaľ neevidujeme. Aktualizované o 09:20 – Medzičasom nám viacerí z Vás poslali screenshoty aj zo zariadenia Mi 8). Vyzerá to tak, že Xiaomi začína s aktívnym sprístupňovaním aktualizácie aj v našom regióne.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Ako môžete vyššie vidieť, tak aktualizácia MIUI 11 pre Mi 9T nesie označenie  „MIUI V11.0.4.0.QFJEUXM“ a je založená na Androide 10. Medzi ďalšími zariadeniami, ktoré začalo aktívne dostávať aktualizáciu na Android 10 je Mi 8 Pro.

V prípade zariadenia Mi 8 Pro aktualizácia s najnovšou verziou Androidu 10 nesie označenie „MIUI V11.0.1.0.QECMI“ a je veľká niečo málo pod 2GB. Okrem Pro verzie zariadenia aktualizácia zavítala aj na Mi 8 verziu zariadenia,  ktorej dostupnosť nám začali nahlasovať viacerí z Vás.

Zaevidovali ste aktualizáciu s najnovším Androidom 10 pre iné zariadenia ako sme spomínali? Dajte nám to vedieť nižšie v komentároch. Mimochodom, Android 10 by mal zavítať v polovici februára aj pre smartfón Mi A3.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close