Aplikácia MIUI Themes sa po takmer roku vracia na Xiaomi smartfóny. Používatelia si tak môžu vybrať z nespočetného množstva tém

Obľúbená aplikácia s množstvom zaujímavých tém pre nadstavbu MIUI, hlási svoj návrat do Európskej únie

miui themes
Zdroj: Mi Community fórum

Dlhoroční fanúšikovia a majitelia smartfónov od spoločnosti Xiaomi určite dobre poznajú aplikáciu MIUI Themes, ktorá ponúkala naozaj široký výber z tém, vďaka ktorým si mohol každý používateľ prispôsobiť používateľské rozhranie presne tak, ako mu to vyhovovalo. Populárna aplikácia však ešte vo februári minulého roka záhadne zmizla zo všetkých smartfónov v rámci Európskej únie. Najnovšie správy zverejnené na Mi fóre však poukazujú na to, že populárna aplikácia sa na scénu vráti už behom niekoľkých dní, či týždňov.

Xiaomi o zrušení aplikácie neinformovalo

Odstránenie aplikácie MIUI Themes bolo pre všetkých používateľov veľkou záhadou, keďže spoločnosť Xiaomi o jej odstránení nijako oficiálne neinformovalo. Podľa neskôr zverejnených informácií však Xiaomi muselo siahnuť po takomto ráznom riešení z dôvodu zmien v predpisoch o ochrane súkromia, čiže GDPR. Po takmer roku sa ale čínskemu Xiaomi zrejme podarilo vysporiadať so všetkými prekážkami.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Vybraní používatelia majú ku aplikácií prístup už dnes

Ako sa píše na spomínanom Mi fóre, ku novej verzii aplikácie MIUI Themes majú vybraní používatelia prístup už v týchto dňoch. Nová appka by sa mala medzi bežných používateľov dostať v najbližších týždňoch, keďže už v máji má byť aplikácia na všetkých existujúcich zariadeniach.Samozrejme, používatelia môžu počítať s naozaj obrovským výberom tapiet, motívov, ako aj množstvom ďalších funkcií, ktoré umožňujú vizuálne zmeny v rámci prostredia MIUI.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre