Xiaomi Black Shark 3 ponúkne displej, aký sme u Xiaomi ešte nevideli. Máme sa na čo tešiť

Xiaomi Black Shark 3 by mal podľa najnovších informácií ponúknuť displej so zobrazovacou frekvenciou do 120Hz s 2K rozlíšením.

Xiaomi Black Shark 2
Zdroj: Youtube (Xataka TV)

Spoločnosť Xiaomi patrí medzi populárnych výrobcov smartfónov, a to nie len v oblasti „štandardných zariadení“. Dôkazom toho je produktová línia Black Shark určená pre hráčov mobilných hier. Portál Fonearena.com prišiel s informáciami, ktoré poukazujú na kľúčové špecifikácie nadchádzajúcej generácie zariadenia.

Xiaomi Black Shark 3 ponúkne displej novej generácie

Podľa zverejnených informácií a fotografií zachytávajúcich nastavenia údajného displeja zariadenia Xiaomi Black Shark 3 sa používatelia môžu tešiť na nadpriemerné špecifikácie. Fotografie totiž odhaľujú, že zariadenie bude disponovať displejom so zobrazovacou frekvenciou až do 120Hz. Nebude pritom chýbať ani možnosť ich prepnutia na 90Hz, resp. na 60Hz (pozn. redakcie: 60Hz je v súčasnosti štandardom). Okrem toho obrázky zachytávajú aj možnosť prepnutia rozlíšenia displeja, a to z FULL HD do 2K.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Xiaomi Black Shark 3 displej
Zdroj: fonearena.com

Očakáva sa, že zariadenie oproti predošlej generácii dostane do vienka procesor Snapdragon 865, väčšiu batériu a okrem iného aj 16GB operačnej pamäte RAM. Len pre zaujímavosť, 16GB RAM do smartfónu neimplementoval doteraz žiaden výrobca mobilných telefónov na svete.

Nie len Xiaomi, ale aj iní výrobcovia tlačia na kvalitu displeja

Nie len Xiaomi, ale aj ďalší výrobcovia si uvedomujú nutnosť posúvania špecifikácií spojených s kvalitou displeja dopredu. Napríklad spoločnosť Samsung plánuje predstaviť 11. februára novú generáciu smartfónov. Podľa doteraz známych informácií, minimálne v prípade zariadenia Galaxy S20+ sa dočkáme displeja so zobrazovacou frekvenciou až do 120Hz. Ďalším výrobcom, ktorý tlačí dopredu kvalitu displeja je aj spoločnosť Nubia, ktorá oznámila, že ich zariadenia Red Magic 5G dostane displej so zobrazovacou frekvenciou 144Hz (pozn. redakcie: pozrite si recenziu na RedMagic 3S, ktorú sme pre Vás len nedávno pripravili). Za spomenutie  určite stojí aj spoločnosť OnePlus, ktorá v súčasných svojich vlajkových lodiach ponúka smartfóny so zobrazovacou frekvenciou 90Hz, pričom nová generácia zariadení by mala rovnako, ako v prípade konkurencie disponovať 120Hz displejmi.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre