SamsungSpravodajstvo

Samsung dáva na pravú mieru informácie týkajúce sa predajov zariadenia Galaxy Fold

Hovorca Samsungu dáva na pravú mieru informácie týkajúce sa predajov zariadenia Galaxy Fold. Predali len 0,5 milióna zariadení, a nie 1 milión.

V  priebehu včerajšieho dňa obehli viaceré média správy o tom, že spoločnosť Samsung predala 1 milión zariadení Galaxy Fold. Skutočnosť je však úplne iná.

Koľko zariadení Galaxy Fold bolo predaných?

Dezinformácia týkajúce sa predajov zariadenia Galaxy Fold má pôvod v  komunikácii medzi riaditeľom spoločnosti Samsung (Sohn Young) a technologického portálu TechChrunch. Zatiaľ čo generálny riaditeľ spoločnosti hovoril o pôvodných cieľoch, v podobe dosiahnutia 1 milióna predaných zariadení ešte v tomto roku, tak portál informácie pochopil tak, že Young hovorí o aktuálnom počte predaných smartfónov.  Hovorca spoločnosti Samsung však dáva tieto dezinformácie na pravú mieru. Uviedol, že doteraz predali približne 0,5 milióna smartfónov Galaxy Fold. Zároveň uviedol, že spoločnosť pôvodné plány predajov zredukovala o polovicu. Dôvodom má byť neskoršie spustenie predaja zariadenia.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Len pre pripomenutie, smartfón ponúka 7,3“ skladateľný displej, procesor Qualcomm Snapdragon 855, 12GB RAM, 512GB úložný priestor, či zadný fotoaparát s optickou stabilizáciou (16 Mpx (f/2,2) + 12 Mpx (f/1,5) + 12 Mpx (f/2,4). Spoločnosť zároveň odhaduje, že v priebehu budúceho roka predá celkovo 6 miliónov skladateľných zariadení. V  súčasností je zariadenie Galaxy Fold dostupné len na vybraných trhoch. Pár dní dozadu bol spustený oficiálny predaj zariadenia v susednej Českej republike, na Slovensku ešte na dostupnosť zariadenia stále čakáme.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close