SpravodajstvoXiaomi

10. januára sa chystá Xiaomi predstaviť nové „inovatívne“ produkty. Špekuluje sa o zariadení Mi Mix 4

Na plagáte uverejnenom spoločnosťou Xiaomi je schovaný odkaz „MIX“. Plagát ďalej hovorí, že sa máme tešiť na nové inovatívne produkty.

Čínsky technologický gigant, spoločnosť Xiaomi, uverejnila plagát, v ktorom prezrádza, že počas udalosti CES 2020 sa chystá predstaviť nové inovatívne produkty. V dôsledku uverejneného plagátu sa začalo špekulovať o tom, že spoločnosť predstaví aj dlho očakávaný smartfón Xiaomi Mi Max 4.

Dočkáme sa zariadenia Xiaomi Mi Mix 4?

Uverejnený plagát spoločnosťou Xiaomi hovorí, že plánujú predstaviť nové inovatívne produkty. Odhliadnuc od toho, že časť vizuálu (pozn. redakcie: pravdepodobne)  odhaľuje plný „displej“ bez výrezu, tak plagát má ešte schovávať slovíčko „MIX“, ktoré vyskakuje po zmene svetelnosti obrázku.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Xiaomi Mi Mix 4 CES 2020
Via Gizmochina.com

Je otázne, čí nám týmto spôsobom chce Xiaomi dačo naznačiť, ale na druhej strane, Mi Mix 4 má byť prvým dostupným smartfónom na trhu s umiestnenou kamerou pod displejom zariadenia. Je teda možné, že Xiaomi nám týmto spôsobom posiela „šifru“ prezrádzajúcu predstavenie smartfónu. Špekulácie však nechajme teraz bokom. Faktom je, že v posledných dňoch sa objavuje čoraz viac informácií o spomínanom smartfóne. Napríklad, v priebehu včerajšieho dňa vyplával na povrch patent spoločnosti, ktorý bol na úrady podaný ešte v prvej polovici tohto roka. Patent bližšie popisuje technológiu umiestnenia kamery pod displejom. Konkrétne hovorí o tom, že v časti displeja, pod ktorou bude kamera, sa nachádza menšia hustota pixelov, v dôsledku čoho dochádza k lepšej priepustnosti svetla.

Xiaomi pantent umiestnenie prednej kamery pod displejom
Zdroj: Ithome.com

Okrem toho. sa na internete pár dní dozadu objavili výsledky z testovania výkonu zariadenia Mi Mix 4 na GeekBench. Výsledky odhalili 6GB RAM, 8-jadrový procesor od spoločnosti Qualcomm (pozn. redakcie: zatiaľ neznámeho typu), ako aj to, že zariadenie beží na operačnom systéme Android 9.

mi-mix-4_geekbench
Via Gizchina.com

V každom prípade, počas udalosti CES 2020, ktorá sa bude konať od 8.1.2020 do 12.1.2020, sa dozvieme viac informácií. Čo si myslíte Vy, bude predstavený smartfón Mi Mix 4? Dajte nám nižšie v komentároch vedieť.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close