Sponzorovaný obsahSpravodajstvoXiaomi

Bezdrôtová myš Xiaomi Wireless Mouse 2 s výdržou až jeden rok je momentálne dostupná za skvelú cenu

Xiaomi len pred niekoľkými týždňami predstavilo svoju novú bezdrôtovú myš Wireless Mouse 2. Opäť láka skvelým dizajnom a atraktívnou cenou.

Spoločnosť Xiaomi len pred niekoľkými týždňami predstavila svoju novú bezdrôtovú myš Xiaomi Wireless Mouse 2, ktorá nadväzuje na úspech svojich predchodcov. Už na prvý pohľad je vidieť, že Xiaomi si tentokrát dalo záležať najmä na dizajne, ktorý je opäť minimalistický a musíme uznať, že ide o jednu z najkrajších bezdrôtových myší na trhu. Okrem dizajnu je jej silnou stránkou aj výdrž batérie a keďže sa jedná o produkt od Xiaomi, počítať môžme aj s naozaj príjemnou cenovkou.

Vhodná pre ľavákov aj pravákov

Moderné minimalistické črty prinášajú nie len dizajnové osvieženie a jedinečnosť myšky, ale zároveň umožňujú jej používanie v pravej, ako aj ľavej ruke. Dizajn výborne dopĺňa tenké kolečko z hliníkovej zliatiny, ktoré je opracované technológiou opieskovania.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
xiaomi wireless mouse 2 biela
Zdroj: Xiaomi

Povrch myšky je pokrytý jemnou textúrou, vďaka ktorej je jej úchyt pevný za akýchkoľvek podmienok. V ruke sa tak nekĺže ani v prípade, keď máte vlhké ruky.

Čo sa technológií týka, myš je vybavená moderným foto-elektrickým snímačom s rozlíšením 1000 dpi, ktorý je dostatočne rýchly a presný. Prenos signálu je ďalej zabezpečený klasickým USB prijímačom, ktorý beží v 2,4 GHz pásme.

Nadpriemerná výdrž batérie

Najsilnejšou stránkou myši je ale bezpochyby výdrž batérie. I keď myš beží iba na 1 klasickú batériu typu AAA, stále môžte počítať s výdržou na úrovni až 1 rok, čo je naozaj unikátna doba.

xiaomi wireless mouse 2 uvodny 2_opt
Zdroj: Xiaomi

Úplne novú bezdrôtovú myš Xiaomi Wireless Mouse 2 si momentálne môžete zakúpiť iba na e-shope Geekbuying.com, ktorý ju ponúka za skvelých 13,59 eur so započítanou dopravou. Pre odrátanie ceny poštovného však treba využiť zľavový kupón 43XF7LII.

Xiaomi Wireless Mouse 2 nájdeš na e-shope Geekbuying.com

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close