SpravodajstvoXiaomi

Pozrite si ďalšie reálne fotografie zariadenia Redmi K30, ktoré sa práve teraz dostali do obehu

Do obehu sa dostali ďalšie fotografie, ktoré nám opäť o čosi bližšie približujú smartfón Redmi K30, ktorý má byť už o pár dní predstavený.

Už o pár dní má byť predstavené zariadenia Redmi K30, konkrétne v najbližší utorok 10. decembra. Portál GSMarena.com poukazuje  na fotografie, ktoré sa v spojitosti s týmto telefónom dostali do obehu.

V obehu sú ďalšie fotografie zariadenia Redmi K30

Do obehu sa dostali celkovo 4 fotografie pripravovaného zariadenia Redmi K30, ktoré má byť už o pár dní predstavené. 2 zachytávajú predajné balenie, ktoré však žiaľ neodhaľujú  žiadne špecifikácie smartfónu.

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ
Redmi K30 produktove balenie
Via GSMArena.com

Na ďalších dvoch fotografiách môžeme vidieť samotné zariadenie. Prvá fotografia potvrdzuje už viackrát spomínanú selfie kameru v pravom hornom rohu dispeleja. Druhá fotografia ukazuje 4 kamery a informáciu podpore Micro SD karty + 1 SIM karty, resp. 2 SIM kariet. Okrem toho, hlavný snímač má podľa fotografie disponovať 64-megapixelovou kamerou s podporou AI (pozn. redakcie: malo by sa jednať o typ snímača Sony IMX 686).

Redmi K30_fotografie zariadenia
Via GSMArena.com

Zadná stena ešte „odhaľuje“ absenciu skenera odtlačkov prstov. Znamená to, že ho tak nájdeme v displeji zariadenia, tak ako je v prípade zariadení Redmi K20. Jedna z posledných informácií, ktoré sa dostali na povrch zas hovoria, že tentokrát, by smartfón mal byť vybavený LCD panelom. Malo by to teda znamenať, že Redmi K30 bude prvým smartfónom so skenerom odtlačkov prstov v displeji s LCD panelom. Okrem toho, displej zariadenia by mal podporovať zobrazovaciu frekvenciu až do 120Hz. Druhým dychom však treba dodať, že je možné, že Xiaomi predstaví aj verziu smartfónu s AMOLED displejom. Celkovo majú byť totiž predstavené 4 verzie smartfónu.

Očakáva sa, že 5G verzia zariadenia bude poháňaná procesorom Snapdragon 765G (4G verzia smartfónu s procesorom Snapdragon 730G) v kombinácii so 6 až 12GB RAM.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy
Tagy
Zobraziť komentáre
Close
Close